İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat…….

Bugün az kalsın imdaaaaaat diye bağıracaktım ki, eşim tamam, biraz gezdireyim seni dedi.

Ayy bu 15 gün tatilin de gerçekten çok canım sıkıldı. Hele kar yağıp ta 5 gün evde, isteğimin dışında kalınca benimkiler artık, soldan soldan geldiler. Ya tamam evde oturmak bazen hoşuma gitti, gitmedi değil, ama kar yüzünden isteğim dışında evde kalınca o zaman keçileri kaçıracaktım az kalsın.

Vakit geçmedi, üstelik saat 10.00 da kalktığım halde. Üstelik evde yağlıboya çalışmalarımı sürdürdüğüm halde. Ne zormuş ev kadınlığı, evi temizle yemek yap. Yok yine canım sıkılıyor. Şimdiye kadar hep yapmaktan çekindiğim şeyleri yapar oldum. Kremalı pastalar, puf börekleri…..Oooo yap yap ye, evde otur…. Sonra şekil A da ki gibi gelsin kilolar……Allaha şükür bu hafta okullar açılıyor, arkadaşlarıma kavuşacağım. Birde yakın arkadaşlarımdan 2 si de Sinop’ta değil uzun süreden beri, hepten içim sıkıldı. Bana tatil şart oldu. Bir yerlere gidip moral depolamalıyım..????

Bugün eşimle Orman Kampına gittik, orada ki bungalov evlerin önleri düzenlenmiş çok güzel olmuş. Eski Yuvam Kampı da sessizliğe bürünmüştü, yazın o coşkusu, kalabalığı gitmiş, yerini martı çığlıklarına bırakmıştı.

blankblankblankblank

Yazın hali bambaşka gerçekten. Ama  kıyıya vuran dalga seslerini, gözünüz kapalı dinlerseniz, sanki yazın o serin gecelerinde, sahildeymiş gibi hissediyorsunuz kendinizi…

Neyse gezimize Kumkapı yanındaki dalgakıranı gezmekle devam ettik.


Dalgakıran (Kumkapı) paylaşan: ncabaci
Bayağı uzatmışlar, kalenin altı tamamen kum dolmuş. Bu arada kalenin dibinde çöpler birikmiş, nasıl gelmiş oralara anlayamadım, seniz getirdi desem dalgakıran var, üstelik yer kum kaplı!!!! Acaba oraya çöp mü atıyor insanlarımız, yoksa eskiden denizin bıraktıklarımı, çözemedim.?!!!! Hava çok güzeldi bol bol fotoğraf çektim. Deniz havası biraz sakinleştirdi beni, azıcık keyfim geldi. Birde bu hafta okulların açılmasıyla kursa gidecek olmam da beni mutlu ediyor tabii.

blankblankblank blank

Kar yağdığında bir gün arkadaşıma gitmiştik, o zaman da onun balkonundan fotoğraf çekmiştim onu da paylaşayım da, yazım güneşli havalarla başlayıp, karlı fotoğraflarla son bulsun..

blankblank

Hepinize  HAYIR lı akşamlar diliyorum. Kendinize dikkat edin olur mu anacığım. Muaaaah))))))))))))))Ben size demiştim hala normale dönemedim.))))))))Beni bu havalar mahvetti))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.