Havza Ancere Otel…

İyi Pazarlar…

Tabii bu lafın gelişi, daha dün geceden beri Tv karşısında Hollanda –Türkiye gerilimini izliyor, moral bozuk olarak oturuyoruz.

Dün geceden beri yine içim karardı. Heryerde değişik oturumlar ve değişik yorumlar var. Hele bir kanalda Prf. biri 3. Dünya savaşına hazırlanılıyor dedi. Off off içim karardı. Şimdi daha iyi anladım, Zuhal Topal’ı, Esra Erol’u, Seda Sayan’ı niye izlediklerini kafalarını dağıtıyorlar demek ki.

Ee ne yapalım şimdi. Bizde burada politika mı yapacağız? Tabii ki hayır.

Eee bunları bir kenara bırakalım nasılsınız bakalım? Bu arada sevgili bayanlar web sitemden ‘’Kadınlar Günü’’nüzü kutlayamadım, kusura bakmayın. O gün ve o gece Sinop dışındaydım. Havza’ya , Ancere Otel’e kaplıcaya gitmiştim arkadaşlarımla. Çok güzel bir gece ve gün geçirdik. Otelde biraz değişiklik gördük bu defa sanki yeni boyanmıştı. Havuz bölümü filan değişim geçirmişti, eskisinden daha güzeldi.

 

Kadınlar Gününde eğlence vardı otelde. Samsun CHP milletvekili  Kemal Zeybek’te akşam yemeğinde yanımıza gelip kadınlar günümüzü kutladı.

blank

Gecemizde, günümüzde güzeldi anlayacağınız. Bu arada Havza’da Osmanlı Sofra’sı açılmış, oraya gidip tirit (kaz etinden yapılıyor) yedik, güzeldi. Fakat çok fazla geldi ancak yarısını yiyebildik.

blankblank

Şimdi Sinop’tayız. Yine diğer aktivitelere devam ediyoruz. Konservatuvara  devam ediyorum, resme devam ediyorum derken günler çarçabuk geçiyor işte.

blank blank

Evet sevgili okuyucularım, sizlere gönlünüzce güzel pazarlar diliyorum, sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.