Yaz geliyor…….

Sevgili günlük…

Yine epey olmuş yazmayalı..Ya  vakitte öyle çabuk geçiyor ki…

Göz kırpması gibi geçiyor zaman. Akşam oldu yatıyorsun, sabah oldu kalkıyorsun. Gün desen dakika misali.

Acaba yaş ilerledikçe mi böyle çabuk geçiyor zaman diye düşünüyordum ki, oğlumda aynı şeyleri söyledi…O da şaşırıyormuş günlerin böyle hızlı geçtiğine. Demek ki yaşla alakalı değil.

Sizler nasılsınız, sizin zamanınız nasıl geçiyor?

Ben yine resme devam ediyorum, şu sıralar 2 tablo birden çalışıyorum. Biri çok büyük 70×120 olduğu için okula götürüp getirmek zor oldu, ona evde devam ediyorum, birde ufak başladım yeni, onu okulda çalışıyorum. Bu defa farklı teknik kullanıyorum, spatula ile yapıyorum. Güzel olacak inşallah.

Dünde eski kurs arkadaşımız Nermin, ziyaretimize geldi okula. Sağolsun neler yapmış neler yememiz için. Havada güneşliydi, tüm kurs arkadaşlarımla birlikte,  parkta gidip orada oturup yedik. Yazı da özlemişiz, güneş içimizi ısıttı. Sohbette, yediklerimizde, ortamda çok güzeldi.

blankblank

Bu hafta 2 doğum günü birden yaptık. 2 güzel arkadaşımın bu hafta doğum günüydü, bizim evde sürpriz kutlama yaptık onlara. Günsel ve Esin tekrar doğum gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız, iyi ki arkadaşımsınız.

blank blank

Yaz geliyor artık, nisan ayına girmek üzereyiz. Kutlamalar, oturmalar derken, kilolarda geliyor tabii. 1 aydır  Reformer pilatese gidiyorum. Gerçekten kasları çok güzel çalıştırıyor. Bel ağrılarına iyi geliyor. Vücudu şekillendiriyor, dik duruş kazandırıyor. Bu kadar faydası olacağını bilsem , çok daha önce başlardım. Ama sağ kolumdaki düşmemden kaynaklanan yırtık, çok kötü ağrıyor, 1 sene sonra geçer demişlerdi, senesi geçti bende iyileşme yok. Biraz yorduğumda hemen kendini hissettiriyor. Her işimde sağ kolla…Ne yapmalı bilmem. Pilates çalışmamda da fazla zorlamıyorum.

Bu akşam kandil, hepimizin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin.

İşte bende haberler bu kadar…İyi geceler. Kendinize iyi bakın…

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.