Bahar Konseri 2017 ve Özlem…

En nihayet sizlerleyim. En nihayet memleketime kavuştum. İlk kez bu kadar ayrı kaldım Sinop’tan ne özlemişim neee…Dün geldim ve yarın bir ay olacak Sinop’tan ayrılalı. Bu kadar özleyeceğimi hiç tahmin etmezdim, ama özleniyormuş.

Ve gelir gelmez ayağımın tozuyla hemen Sinop Belediye Konservatuvarının bahar konserine gittim. Bütün kış boyunca beraber çalıştığımız arkadaşlarımı yalnız bırakamazdım tabii ki. Aşağı yukarı 23 yıldır konservatuvara gidiyorum, bu ikinci oldu konsere katılamadığım. 1.sinde kolum alçıya alınmıştı, konsere geldim, ama aynı gece başka bir etkinlik yemeğimiz olduğu için biraz izleyip yemeğe gitmiştim. Ama bu defa baştan sona zevkle ve heyecanla izledim. Sahnenin önü de çok güzelmiş, arkadaşlarımla birlikte şarkılar söyledim, onları kuvvetli alkışladım, fotoğraflarını çektim. Ayy çok büyük keyif aldım. Öylede güzel oldu ki, yorgunluğumu unuttum inanın.

Konser başlamadan önce kulise gidip hepsine başarılar diledim, fotoğraflarını çektim.

blank blank blank blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Ben onları, onlar beni çok özlemişler. Birazda katılmadığım için sitem ettiler. Ama  ben normalde 15 mayısta dönecektim İstanbul’dan, kızımın ev taşınma işi olunca mecburen kalmam gerekti ve yetişemedim.

Konser salonu her zaman ki gibi doluydu. Bizim sevgili izleyicilerimiz, yine pozitif enerjileriyle ışık saçıyorlardı salona. Pozitif enerjiyi alan arkadaşlarımda, aynı enerjiyle birleşince konser cıvıl cıvıl tam bir bahar konseri oldu. Gecenin sürprizi Sinop Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren’in kendi şiirini (Turuncu Bahar) seslendirmesi oldu. Bundan önce ki konserde, biliyorsunuz bende onun şiiriyle konserimizi açmıştım, ama o konsere gelememişti. Bu defa eşi ve kızıyla birlikteydi ve kendi şiirini kendi seslendirdi. Ses tonu, vurgular çok güzeldi. İnsanın kendi şirini seslendirmesi, onu hissetmesi ne güzel değil mi? Daha önce videolarını da izlemiş ve çok beğenmiştim. Bizim Konserimizde bir ilk oldu ve çokta iyi oldu. Üstelik şiir yazan, okuyan, duygusal, yüreğinde sevgi taşıyan bir Emniyet Müdürümüz olduğu içinde şanslıyız.

Ercan Dağdeviren paylaşan: ncabaci

Çocukken ne korkuturlardı bizi, polis amca geliyor, uslu dur derlerdi. Yetişkin olunca da polisten çok korkardım. Sonra kayınpederimde polis olunca, ay  ben ne yapacağım diye düşündüm. Meğer korkacak bir durum yokmuş, aksine güven veriyor. Biz değil, suçlular korksun ama değil mi)))

Konser Zerrin arkadaşımın sunumu ile başladı. Bu arada geçen defa konsere gelemeyen (İstanbul’da yaşıyor birkaç senedir) Ethem Oğuz arkadaşım da konsere gelmişti ve solosu vardı.

blankblankblank blank blankblankblank


Aycan ASLAN paylaşan: ncabaci

Tülin Gör paylaşan: ncabaci

Ayy hepsi çok güzeldi. Belediye Başkanımız Baki Bey, konserin sonlarına doğru gelebildi. Çok şeyi kaçırdı tabii. Tam Selahattin Gökdağ Başkanım söylerken girdi salona, en azından onu dinlemiş oldu. Selahattin Bey,içimizde ki yüreği en genç olan solistimiz. İçinde ki azim, gayret ve istek onu hayata sıkı sıkı bağlıyor. İnşallah o yaşa geldiğimizde bizde onun gibi oluruz. Kendisine ne zaman nasılsın diye sorsam aldığım yanıt, ’’Mecburen iyiyim’’ oluyor)))

Bu konserimizde yine, yeni arkadaşlarımız vardı, hepsi ilk sınavlarını başarı ile geçtiler.

Bayan solistlerimiz de, koristlerimiz de, beylerde hepsi harikaydı. Tabii sazendeleri unuttum sanmayın, hepsini yürekten kutluyor ve alkışlıyorum. Sunucumuz Zerrin Köse’yi de.

Ve şarkıları seçen, yöneten, sevgili şefimiz Orhan Yılmaz’ı da tebrik ediyorum.

Bu bir ekip işi dostlar…..Velhasıl bizim ekibimiz çok iyi. Belediye Başkanımızın dediği gibi Sinop’ta en iyi biziz…Başka büyük yok)))))

Not: Batı Akdeniz Gezimi sizlere daha sonra anlatacağım. Bu defa sondan başladım. İyi geceler.

Sevgili konservatuvar arkadaşlarım, birçok şarkınızı videoya çektim, ama inanın tam 6 saattir pc başındayım ve ancak 3 tane video yükleye bildim ve yayınladım. Diğer videoları da yükledikçe yayınlayacağım, ne olur kusura bakmayın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    CANIM BENİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR HARİKA?GÖSTERDİĞİN ÖZEN VE HASSASİYET İCİN BİTİMSİZ SEVGİLERİMİ TEŞEKKÜRLERİMLE BERABER GÖNDERİYORUM SANA?İYİKİ HAYATIMDASIN İYİKİ ARKADAŞIMSIN..SENİ SEVİYORUM CANIM BENİM??

  2. blank

    Ben de çok seviyorum.İyi ki hayatım dasınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.