Sifad’la yemek….

Merhaba sevgili okuyucularım. Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. Umarım gönlünüzce geçer.

Biliyorsunuz geçen hafta SİFAD  sergi açmıştı, çokta beğeni aldı. Buradan birkez daha emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu güzel başarının arkasından da üyelerimizle akşam yemeğinde buluştuk. Hem  de Ordu Köyünde bir çiftlik evinde. Gideceğimiz yeri bulmak için önce 3 tur attık, sonra konum yolladı ve nihayetinde gizli bahçeyi bulduk.

Biz gelmeden arkadaşımız yardımcılarıyla birlikte mangalları yakmış, köze atacağı patatesleri folyolara sarmış, biber ve patlıcanları közlemiş, salatayı da hazırlamış bizleri bekliyordu. Önce bahçeyi dolaştık, köpeklerini sevdik. Anne ve yavruları çok tatlılardı.

blank blank blankblankblankblank

Nihayetinde bütün ekip gelince hemen köfteler atıldı mangala ve yemek başladı. Özlemişiz birbirimizi sohbet çok iyiydi.

Yedik içtik derken , bir yandan Çetin’in yaptığı etli çiğ köfteler, bir yandan Fatih’in getirdiği mısırlarla iyice doyduk. Ama gece uzun olunca ardından gelen, meyve ve közlenmiş tereyağlı patatesleri de geri çevirmedik vallahi.

blank

Sonra Serhat aldı eline udunu, Serdan aldı ritm sazı başladı fasılımız. Sağolsun ikisi de gelen hiçbir isteği geri çevirmedi. Birtek peçeteye yazıp uzatmadığımız kaldı istek parçalarını.))

blank

Bu arada Emre arkadaşımız askere gideceği için, Çetin ve Serdan çok büyük ilgi gösterdiler, elleriyle beslediler onu. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum Emre’ye.

blankblank

Ve şarkılar, türküler, pop müzikler derken biraz daha hızlandı müzik ve kızlarımız çıktı piste…

blankblankblankblank

Birkez daha diyorum gruplar ve ekipler çok önemli. Biz bu dostluğu, arkadaşlığı SİFAD’da yakaladık çok şükür.

Hem öğreniyoruz, hem eğleniyoruz ve hem de  geziyoruz…Daha ne olsun değil mi? İyi ki üye olmuşum…İyi ki varsın SİFAD ve sevgili üye arkadaşlarım.

Sizleri seviyorum.

Not:Telefonumla dün gece çektiğim tüm  fotoğrafları dropbox’dan kesip, fotoğraf makinemin dosyasına attım ve hepsi yok oldu????İlk kez başıma geliyor, nereye uçtu acaba? Tahminde bulunabilir misiniz?

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.