Bir yıl daha geride kaldı….

Bir yılı daha geride bıraktım…Nasıl da geçti koca yıl. Yaş ilerledikçe mi yıllar daha çabuk geçiyor, yoksa gerçekten herkese hızlı mı yaşam..???

Neyse sağlığımız yerinde olsun da….Bu yıl yine 2 kez kutladım doğum günümü. Bazı arkadaşlarım 11 Eylülde Sinop’ta olmayacağı için erken kutladım, sonra da tam gününde.

İlkini Vip Cafe Resturada  kutladık. Bu sene çok sevdik orayı, manzara güzel, sesiz ,sakin bir ortam olunca hoşumuza gitti orası.

En büyük kusuru çok arı var. Ama sokmuyorlar. Bu son gidişimizde Türk kahvesi yaktık bir tabakta hemen uzaklaştılar. Sizin de aklınızda olsun, gerekebilir. O gün arkadaşlarla güzel bir gün geçirdik orada.

blankblankblank

Sonrada 11 Eylül gecesi arkadaşlarım geldi

 

blankblankblankblankblank blank blankblankblankblank

Onlara chili pişirdim. Yıllardır yapmamıştım. Geçen hafta oğlum Amerika’dan gelirken Chili Powder getirmiş ben de ilk fırsata pişirdim. Aslında bu kırmızı biber gibi bir şey ama değişik bir aroması var. Kırmızı fasulyeyi bol kıymalık etle pişiriyorsunuz, içine bu tozu koymazsanız,  daha çok Meksikalıların yaptığı chili tadını vermiyor. Gerçekten güzel oldu. Çok yurt dışına gittim ama bundan bulamamıştım, bu defa çok iyi oldu. Bitirene kadar artık pişiririm.

Bu arada o kadar çok sevenim varmış ki birkez daha öğrendim, telefonla arayanlar, mesaj atanlar…..Çok teşekkür ediyorum herbirinize. İyi ki varsınız hayatımda. Sizleri seviyorum….

Eylülün yarısına geldik bile. Okulların bir bölümü açıldı, bir bölümü de haftaya açılacak. Öğrencilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.

Tabi bir şey anlamadığımız yaz da geride kalıyor. İnşallah seneye daha iyi deniz ve hava olurda yüzeriz hayaliyle 2018in yazını bekleyeceğiz artık.

Sizlere iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.