Bana Ait…Sinem İşler…

Ağustos ayında başladığım 717 sayfalık romanım dün bitti. Bir daha büyük söylemeyeyim ama bu kadar kalın kitap okumam gibi geliyor. İnat ettim bitireceğim diye, yoksa heyecan verici hiç bir şey yoktu bana göre.

Yalnız giriş heyecanlı başladı ooo güzel bir roman diye düşündüm, sonra rutinleşti. Bence yazar daha kısa yazmalıydı romanı.

Konusu kısaca şöyle:Duyma ve konuşma engelli bir annenin kızı olan Pınar ve yakın arkadaşı Irmak, tesadüfen iki kişinin konuşmasına, dudak okuyarak şahit olurlar. Ve bu konuşmada o kişilerin, birisini öldürme planı içinde olduklarını öğrenirler.

Bu öldürülecek olan adam ünlü bir iş adamı olan Çınar’ dır.  Çınar’a çeşitli entrikalarla ulaşıp, hayatını kurtarırlar.

Hayatını kurtardıkları için minnet duygusu besleyen Çınar, kızları evinde misafir etmek ister…Ederde…

Pınar’ın en büyük arzusu çocuğu olmasıdır. Erkek arkadaşı da olmadığı için, bu iş için Çınar’ı seçer ve düşündüğü planı, arkadaşı Pınar’da tasvip etmese de, hertürlü riski göze alarak, Çınar’ın isteği dışında olayı gerçekleştirir.

Ve sonra Çınar’ın erkek kardeşi Cesur’da, Irmağa aşık olur. Ve roman böyle gelişir.

Sonuç mutlu son.

İyi geceler…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.