Karadeniz Turları

Merhaba sevgili günlüğüm,

Biliyorum bu defa arayı epey açtım. Ama inanın o kadar yoğun bir tempodan geçtim ki, bırakın yazmayı internete girme fırsatım bile olmadı. Eğer bu akıllı telefonlar olmasa ne gündemi takip edebilir ne de facebook  veya instagram’a girebilirdim. Sizleri çok özledim.Hepiniz iyisinizdir umarım?

Şu anda da size İstanbul’dan yazıyorum. Hava yağışlı da olsa da etrafımda sevdiklerim olunca, herşey güzel görünüyor gözüme.

Burada da gezmelerime devam ediyorum,  vakit buldukça da size yazmaya çalışacağım.

Bugün bahsetmek istediğim apayrı bir konu.

Biliyorsunuz seyahat etmeyi çok seviyorum ve fırsat buldukça da özellikle yurt dışı turlarına katılıyorum. Dedim o kadar yurt dışına gittim, ama ülkem de bir Karadeniz Turuna gidemedim. Üstelik Karadeniz bölgesinde yaşıyorum. Ama inanın yol arkadaşlarımla, devamlı Karadeniz Turu planları yaparken gidememek, bizim için hiç iyi olmadı. Kısmet olmayınca,olmuyor işte.

Bu gelişimde bir oturmada tanıştığım Sevim Hanım, bana Jolly Turla gittiği Karadeniz Turundan bahsedince onu hayranlıkla dinledim. O İstanbul’dan katılmış tura. Gittiği yerleri, gördüğü güzellikleri hayranlıkla anlattı. Bizde mest olmuş şekilde dinledik. Sevim Hanım arkadaşlarıyla Batum’a kadar gitmiş. Amasya’yı, Trabzon’u, Safranbolu’yu,Batum’u çok beğenmiş.Ah dedim keşke Sinop’a da gelseydiniz, yazın tadına doyum olmaz.

Bana söz verdi geleceğine,o da benim gibi gezmeyi sevenlerden,  hep Jolly Turu tercih etmiş gezilerinde.Bana da bu turu özellikle tercih etmemi söyledi,çünkü rehberleri ve gezdirdikleri yerler çok güzelmiş, her defasında memnun kalmışlar seyahatlerinden.

Tabi bu kadar güzel anlatınca dayanamadım, eve gelir gelmez açtım interneti, girdim  bu siteye, inceledim inceledim ve 2018 yılının ilk seyahatini seçtim. Hatta birkaç soru oluşmuştu kafamda hemen ekranda görünen canlı destek hattından destek aldım. Planım çıktı ortaya. Bizim kızlara telefon açtım, Karadeniz bölgesinde göreceğimiz yerlerden bahsettim, zamanı kararlaştırdık, ya dedik oldu olacak birde tarihide belirleyip erken rezervasyon fırsatından faydalanalım. Fiyatlarda uygun geldi bize.

Veeeee biz şimdiden Karadeniz Turumuzu, Jolly Turdan çok uygun fiyattan aldık. Darısı başınıza.

Teşekkürler Sevim Hanım ve teşekkürler Jolly Tur. Gideceklerede şimdiden iyi seyahatler…

Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.