Wall Street English İle Artık İngilizce Öğrenmek Çok Daha Kolay

Yabancı bir dil bilmek eski dönemlerde çok daha büyük bir çaba gerektiriyordu ve herkesin bilmemesi az miktarda bilinen bir dilin dahi sizi öne geçirmesine olanak sağlıyordu. Oysa günümüzde artık hemen her şirket yabancı dili iş alımlarında zorunlu olarak tutuyor. Bu zorunluluk kişileri bu alanda kendilerini geliştirmeye zorluyor ve haklı olarak öğrenilen dili en iyi şekilde bilme ihtiyacı ortaya çıkmış oluyor.
Yeterli yabancı dil eğitimi almamış biri olarak bu eksiğimi gidermenin yolunun iyi bir İngilizce kursu ile gerçekleşeceğini biliyorum. Bu alanda pek çok kursu araştırdığımı söylemem gerekiyor. Öğretme stratejileri, eğitmenleri, sınıftaki öğrenci sayısı ve başarı oranları bakımından çeşitli kriterler doğrultusunda araştırdığım İngilizce kursları arasından bana en çok hitap eden ise Wall Street English oldu. Hem kurum hem de bireylere özel sunduğu İngilizce eğitimi ile farklı çözümler sunan bu kurs, strese girmeden öğrenmenin keyfini yaşatıyor. Kursa başlamadan önce ücretsiz bir İngilizce seviye tespit sınavına giriyorsunuz. Böylece İngilizce alanında tüm bilgileriniz ölçülmüş oluyor. Bu da elbette sizin mevcut seviyenizi belirliyor ve eğer biraz dahi olsa İngilizce bilginiz varsa ilk kurdan başlamak zorunda kalmıyorsunuz.
Pek çok sektörde kullanılan ve ortak bir dil olarak da kabul edilen İngilizce, artık bir gereklilikten ziyade zorunluluk halini almış durumda. Dinleme, tekrar etme, okuma, konuşma, test ve yazma temel becerilerinin kullanıldığı Wall Street English ile İngilizce artık kâbus olmaktan çıkıyor. Multimedya ortamında ‘acaba yanlış yaparak utanç hisseder miyim?’ korkusu yaşamadan alınan derslerden sonra hem İngilizce ile sağlam bir bağ kurmak hem de dünyanın ortak dili sayılabilecek olan bu dili tüm detayları ile öğrenmek mümkün hale geldi. Kendinizi bir dil öğrenmenin kâbusu ve zorluğundan uzak tutarak yaşayacağınız bu deneyim eminim ki siz de bana kattığı gibi pek çok artı katacak. Zaman kaybetmeden Wall Street English sayfasına girerek size en yakın kursu ve öğretim tekniklerini inceleyerek dünya üzerindeki geçerliliğinizi en iyi şekilde sağlayabilirsiniz.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.