Hoşça kal Demeden.. Harlan Coben

Merhaba hepinize iyi pazarlar..

Size son okuduğum romandan bahsetmek istiyorum. Uzun zamandır okuduğum romanların içinde en heyecanlısıydı. 558 sayfalık romanı sanırım 1 haftada bitirdim. Ve inanın son 530 sayfaya gelinceye kadar hala ne olacak diye merakla bekliyorsunuz. Hani bazen daha kitabın başında anlarsınız ya sonunu, bu kitabın bitmesine 20 sayfa kaldığında bile sonucu kestiremiyorsunuz.  Anlayacağınız ben beğendim.

Kitabın Kahramanı Laura, ünlü bir basketbolcu olan David’le evlenir, balayına çıkarlar. Fakat daha  balayılarının ikinci gününde David denizde boğulur ve öldüğü ortaya çıkar. Laura çok üzülür. Fakat bu arada da çok enteresan şeylerin olduğuna şahit olur. David’in öldü denildiği saatten sonra, bankadaki hesaplarından büyük bir miktarın çekildiğini öğrenir. Bu işin peşine düşer. İşin içine girdikçe karşısına cinayetler çıkar. Neyin peşine düşse cinayetle karşılaşır. Kendini de tehdit ederler.

Ve  hiç aklınıza gelmeyecek şekilde (yani benim gelmedi),kitap son bulur. Heyecanla okuduğum için kitabın nasıl bittiğini anlamadım bile.Tavsiye ederim okuyun.

Hayırlı ramazanlar.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.