Sütlü Kahve ..Mustafa Tenker…

Merhaba .

Geçen sene Sinop’ta ki kitap fuarından aldığım kitaplardan biriydi. Hatta yazarı Mustafa Tenker adıma imzalamıştı.

Şimdi okuma fırsatım oldu.480 sayfalık bir kitap ve çok çabuk okunabiliyor.Bende 1 haftada bitirdim.Bu sıralar maşallahım var.Kitabın arkasında şöyle yazıyor:

’’ İşte!
Her şeyin, bir bedeli vardır. Bazı önemsiz veyahut hediye edilmiş Şeyler dışında ama unutmayın; hayat her Zaman güzellikler ve mutluluklar hediye etmez bize… Bedel gerektirir; hem de bazen Ödeme şartları en zor, en ağır bedeller… Belimiz bükülür, sırtımız ağrır, en zoruda Sol yanımız acır. İşte en kötüsü de budur. Aslında, başkasına kesilen cezayı, bizim Ödemek zorunda kalmamızdır.’

Birde kısaca ben özet geçeyim size.

Oskar ve Maja birbirini çok severler.Ve nihayet Oscar Maja’yı  ailesiyle tanıştırmak için yemeğe davet eder.Yemekte Maja’nın ençok korktuğu soru gelir karşısına. Ailen kim? İşte bu soruyla hayatı değişir Maja’nın.

Kaçar…Kaçar..Kaçar…

Oscar hasta olur üzüntüsünden. Aylar sonra adına “Sütlü Kahve” diye bir kitap gelir ve onu okumaya başlar.İşte bu kitap Maja’nın ailesini anlatmaktadır. Değişik konular işlenilmiş romanda.Ben fazla detaya girmeyeyim isterseniz alıp okuyun sizde. İçinde çok miktarda güzel sözler var. Ve her değişik konuya girerken yazar, başlangıçında güzel ve anlamlı cümleler paylaşmış.

İyi okumalar, hayırlı ramazanlar.

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.