Biz bir aileyiz….

Yazacaklarım yine birikti…Ya resim yapmaktan yazmaya vakit ayıramıyorum.Sonra da böyle birikiyor işte.

Ben yazmaya, sondan başlayayım bu defa…

Dün akşam konservatuvarımız vardı yine. Tüm ekip harika vakit geçirdik. Şefimizin seçtiği şarkılarda güzel olunca vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık inanın. Arada da arkadaşlarımızla birlikte birçok fotoğraf çektik ve çektirdik. Mustafa’nın tavşan kanı çayından içtik. Velhasıl güzel bir icra gecesi oldu. Birkez daha güzel bir aile olduğumuzu anladım.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Eve geldiğimde de hemen İstanbul’lu Gelin’i izlemeye oturdum tabii..

Yine aynı günün sabahı (Cuma sabahı), çini kursundaydım. Bu defa yine biraz detaylı bir boyama seçtim. Öbür türlü hemen boyuyorum ve bitiyor, dolayısıyla da elimde birçok tabak birikiyor. Onun için zor ve detaylı işler seçeyim de boyaması vakit alsın diye düşünüyorum. Dün İHA’dan televizyoncular gelip röportaj yaptılar, TRT veya TGRT’de yayınlanacak dediler. (Yayınlanmış,Haber 57 yayınlamış video ve fotoğraflarımızı)Teşekkür ederiz.

http://hbr.haber57.com.tr/haber/ev-hanimlarinin-yuzunu-gulduren-cini-sanati/7843/?fbclid=IwAR3zhRFTWhgm-7e5lzT_Ylwxc2GrRys5NrZhCf_9gvHZMhG9QqTLXTElBdg

blank
haber57den alıntıdır
blank
haber 57den alıntıdır

blank

blank

blank

Sırsız ve fırınlanmamış hali.

blank

Fırınlanmış tabağım.

Böyle kurslara gidersem, ev hem yağlıboya, hem çini, hem de gemi maketleriyle dolu olacak, artık çocuklarım ne yapar bilmiyorum…Gemi maketiyle de eşim uğraşıyor.

Şimdi  kayınvalidemin fotoğrafından yağlıboya çalışıyorum , az bir işi kaldı., elini de yapınca bitecek inşallah.

blank

Bu arada Çarşamba ve Perşembe  günleri yağlıboya kursuna Halk Eğitim Merkezine gidiyorum. Orada da ortamımız harika..Çoğu öğlen yemeklerimizi ,dışarıda yesek de, arada sınıfta da bir şeyler atıştırıyoruz.

blank

blank

blank

blank

blank

Geçen hafta diğer grup arkadaşlarımla doğum günü kutlamamız vardı. Güzel bir gün geçirdik ve yeni yaşlarına hoş geldin dedik. Hep sağlıklı ve mutlu böyle güzel günlerimiz olsun inşallah.

blank

blank

blank

Bir önceki hafta da liseden arkadaşlarımla beraberdim. Onlarla da ayda bir görüşüyoruz, özlüyoruz birbirimizi ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz böylece.

blank

Bakın 8 Mart dünya kadınlar günü geçeli neredeyse 1ay olacak ben anca fotoğrafları paylaşıyorum. O gece Ayışığı Resturandaydık. Çok çok kalabalıktı. Ve çok enteresan kadar bayanın içinde en orta masada bir bayan eşiyle gelmişti. Çok şaşırtıcı geldi bize. Diğer grup arkadaşlarımla çok güzel bir gece geçirdik.

blank

blank

blank

Perşembe günü belediye ye gittiğimde Ünlü Karikatüristimiz Seyit Saatçi hocamı gördüm, biraz sohbet ettik ve bana yap,yapıştır resimlerinden 3 tane ıslak imzalı hediye etti. Kendisine çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

blank

blank

blank

İşte toptan bir aylık günlüğümü yazdım,ufak tefek unuttuklarım olmuştur muhakkak.

Ve bu akşamda tiyatroya gideceğim, umarım güzel bir oyundur. Onu da sonra yazarım.

Hoşçakalın. Güzel hafta sonları diliyorum hepinize..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.