H.E.M.Yıl Sonu Sergisi ve diğerleri….

Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Sergisi….

Merhaba sevgili okuyucularım…Yine etkinlikler ve gezmelerim peşpeşe geldi.

Önce arkadaşımın doğum günü vardı, onu kutladık. Arkadaşımın,yeni yaşı kutlu olsun, senesine yine hep beraber sağlıkla girelim inşallah.

blank

Ardından bayram geldi, o da bir telaşla geçti hemen. 8 Haziranda da deniz sezonunu  açtım. Hava çok sıcaktı o gün, ama deniz henüz ısınmamıştı. Buna rağmen 4 kez girdim denize o gün. Hatta ilk girdiğimde yarım saat yüzdüm. Yüzdükçe de ısındım..Ama o günden sonra da gitmek kısmet olmadı.

Bayram sonrası bir arkadaşımızın kızı evlendi, düğününe gittik.

Geçen Cuma yine konser çalışmamız vardı. Ayın 29 Haziranda da konserimiz var Kültür Müdürlüğü Salonunda şimdiden duyurayım. Sanat sever dostlarımızı bekleriz. İlk kez yeni salonda olacağı için bayağı heyecanlıyım.

blank

blank

Dünde H.E.M. yıl sonu sergisi vardı. Yaşlılar Evinin bahçesinde yapılacak olan sergi, hava muhalefetinden dolayı H.E.M. salonuna alındı. Ve 3 saatte hızlı bir çalışmayla sergiye hazırlandık. Açılış çok da kalabalık oldu.

H.E.M.nin Anaokulu öğrencileri gösteri yaptılar, ardından Yıldıray Küçük ve ekibi sahne aldı. Her ikisini de zevkle izledik.

blank

blank

blank

blank

Sergi açılışında protokolden, valimiz, garnizon komutanımız, il emniyet müdürümüz vardı.İlgiyle gezdiler.

Gerçekten arkadaşlar güzel ürünler sergilemişler. Emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Sergi 1,5 gün açık kaldı ve gün boyu da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Biz birde işaret diliyle söylenen İstiklal Marşı ve Çanakkale Türküsünü dinledik hayran kaldık. Hocalarını ve talebelerini kutluyoruz.

Sergimiz çok başarılı geçince bizde H.E.M. Müdürünü kutlayalım diye pastamızı alıp tebriğe gittik ve böylece güzel bir çalışma yılını daha geride bıraktık.

Emeği geçen, güzel şeyler üreten tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.

İyi ki böyle bir kurumumuz var ve bizlerde bu kurum sayesinde güzel şeylere imza atabiliyoruz.

Müdürümüze, müdür yardımcılarına ve tüm hocalarımıza ve çalışanlara teşekkür ederiz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.