Sinop Belediye Konservatuvarı T.H.M. Konseri…..

Sinop Belediye Konservatuvarı T.H.M. konseri ….

Değerli okuyucularım, dün akşam Sinop Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Konserindeydim.. Bilmem sizlerde geldiniz mi? Geldiyseniz ne kadar güzel bir konser verdiklerini görmüşsünüzdür ekibin…

Ben buradan bir kez daha Şef Korhan Kaymakkavağı ve ekibini, gönülden kutluyorum. Harika bir gece yaşattılar bize. Şefimizin performansı, solistler, koristler ve saz heyeti çok çok güzeldi.

Solistlerin her biri ast solist gibiydi. Devamlı canlı yayın yaptım, Facebook ve İnstagram arkadaşlarım sayfamdan ve hikayelerimden izleyebilirler.

Sunucuları Hanife Baş’ında sesi tam bir türkücü sesiydi, türküsünü söylerken oyunuyla ona eşlik eden arkadaşıyla birlikte çok güzel bir performans sergiledi. Ali Avcı akordiyonuyla ve güzel yorumuyla geceye değişik bir renk kattı. Vural Etyemez Bey, T.H.M. olmazsa olmazı. Allah sağlıklı uzun ömürler versin de bizde onu sahnelerde zevkle ve çoşkuyla izleyelim.

Cem Can Çilingiroğlu, neyiyle türküler içinde ve öncesinde solo performans yaptı, harikaydı. Cem bana da şiirlerimde birçok defa eşlik etmiştir.Tekrar teşekkür ederim ona.

Bir şey var yalnız!!!T.H.M. Konserlerinde sunucular 4-5 solisti aynı anda anons ettikleri için çoğunun isimlerini bilemiyor, anımsamıyoruz. Benim burada bahsettiğim isimler tanıdıklarımdı. İsimlerini bilmediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın burada yazamadığım  için, çünkü bilmiyorum isimlerini. Acaba diğer konserlerde, solistleri tek tek anons etseler  ve bizlerde isimlerini duyup onları alkışlasak, solist arkadaşlar da  onore olurlar  gibi geliyor bana.. Bu benim naçizane fikrim..

 

Ben birkez daha Şef Korhan Kaymakkavak nezdinde tüm ekibi, sunucusu, saz heyeti, koristleri ve solistleri, oyunuyla eşlik eden arkadaşı kutluyorum.

Yeni Belediye Başkanımız İstanbul’da olduğu için,konsere katılamadılar.Onun yerine, Başkan Yardımcısı Hüseyin Minoğlu, çiçeklerini verdiler.blank

İyi ki varsınız, iyi ki Sinop Belediye Konservatuvarı bünyesindesiniz..

Bu arada Sinop’a yaz geldi, her şey çok güzel…Umarım heryerde, her şey çok güzel olur…

Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.

Not: Sevgili okuyucularım, haftaya cumartesi akşamı yine Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. Bölümünün hazırladığı Yaz Konserimiz var. Yine Sinop Kültür Müdürlüğünde ,saat 20.00 de başlayacak. Ücretsiz. Şef Nuri Karagülle ve sunucunuz da bendenizim… Bekleriz efendim…

blank

Ve yine Haziranın 26-30 tarihleri arasında, Sinop Hal Binasında açılacak Çini Sergimize  da bekleriz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.