Kral Kaybederse…Gülseren Budayıcıoğlu…

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarında yaşadığı gerçek hikayelerden, yer ve kişi isimlerini değiştirerek yazdığı romanlardan biri.

Televizyonda yayınlanan ‘’Doğduğun Ev Kaderindir’’dizisinin yazarı da aynı zamanda. Gerçek hayat hikayeleri olduğu için dikkatimi çekmişti. Ben de kitapçıdan aldım.384 sayfa.

Okuyalı 1ay oluyor ama ancak yazma fırsatı bulabildim.

Kitapta baş aktör Kenan Bey.. O bir kral. Her çiçeğe konan, evde karısı, başka yerde metresi olan, bunlarla da yetinmeyip ara ara birçok kaçamak yapan zengin, iyi giyimli, kendini kral sana biri.

Kendini kral sanan bu adama hayat, (daha doğrusu metresi Fadi, ya karın ya ben değince )öyle bir tekmeyle savuruyor ki, kendini beş parasız huzur evinde buluyor. Ki buraya gidene kadar da neler geliyor başına.

Yazarımız kendi düşünceleri ile birlikte, gayet akıcı dille yazmış romanı.Ders çıkarılabilecek bir roman olmuş.

Bakın kitaptan bir bölümü paylaşmak istiyorum sizlerle:

Ne bir katre hayır karşılıksız kalıyor, ne de bir katre şer. Bu dünyada ne yaparsan, dünya er veya geç sana onun karşılığını mutlaka veriyor. Her insanda var olan ve adeta bir bilgisayar gibi hafızasına her şeyi bir bir kaydeden bilinç dışının bu konuda ne kadar adil olduğunu, hatta bazen kişinin kendisine herkesten daha acımasız davranabildiğini biliyorum. Diyor yazar.

Okumanızı öneririm. Kütüphanemiz kapalı, kitapçılarımız açık mı bilmiyorum. Çünkü biz EVDE KALıyoruz.

İnternetten kitap sipariş edebilirsiniz, çok şükür kargo sistemimiz çalışıyor. Ben de dün yeni bir kitap sipariş ettim. Bir iki güne gelir sanırım.

Hepinize iyi günler diliyorum sağlıkla kalın.EVDE KALIN…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.