Profesyonel…Danielle Steel

10 gündür fazla oluyor okuyalı ama ancak yazabildim. Bu arada da başka bir kitabım bitmek üzere, inşallah bugün bitireceğim.

Bir aralar o kadar çok Danielle Steel’in kitaplarından okumuştum ki, artık yeter demiştim. Belki 7 yıl olmuştur, bu defa artık okuma sırası geldi diye düşündüm,  ve okudum.

Güzeldi, tam da şu sıralara uygun, klasik Danielle Steel kitabı. 399 sayfa.

Kitabın arkasında yazanlar şöyle:

Kuzey Kaliforniyalı bu iki başarılı CEO, çalıştıkları şiketler için vazgeçilmezdir çünkü ikisi de güç oyununda yenilmezdir. Ancak yönetici olarak zirve yaptıkları hayatın ağır bedelleri vardır. Peki, büyük balığın küçük olanı yediği bu acımasız dünya uğruna kim neyi feda etmeye hazırdır? Kalbin mantığa verdiği mücadelede kim kime üstün gelecektir?

İşte bu Ceo lardan biri Marshall ve karısı Liz, çocukları olan, görünüşte çok mutlu bir çift .Acaba mükemmel bir aile mi diye düşünüyorsunuz?Hayır çünkü adamın birde metresi var…

Diğeri ise eşinden ayrılmış, bir kızı olan işine odaklanmış Fiona… Ve nihayetinde o da bir gazeteciyle karşılaşıyor ve hayatı renklerniyor..

Şu sıralar kafa dağıtabileceğiniz bir roman okuyun derim.

Hoşçakalın, EVDE KALIN..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.