Yeter ya, yeteeer…

Günler ilerliyor, sıkıntılar artıyor. Birçok problem var biliyorum ama yazmıyorum, çünkü yazılarımla insanları strese değil, rahatlatmaya odaklayayım istiyorum. Ve ben bu kötü günleri bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Yeter ki sosyal izalasyonumuzu koruyalım,  dikkatli olalım. Mecbur olmadıkça sokağa çıkmayalım.

Dün yine sokağa çıkmak zorunda kaldım, işimi 1 saatte bitirip geldim eve. Tabi evden çıkarken de bütün önlemlerimi aldım.

Sakarya Caddesinde banka önleri bayağı kalabalıktı ve sosyal izalasyona uyulmuyordu maalesef.

Sinop’ta hava sakindi, birkaç fotoğraf çektim arabayla geçerken. Çok özlemişim. İnşallah sahilde dolaştığımız günlerde, kısa sürede gelir.

 

Bahçeyle uğraştığımı söylemiştim. Çalışmalarım devam ediyor, dün kürek aldım ve evdeki kazmanın sapını uzatmak için sap aldım.Bu gidişle bahçecilik birinci hobim olacak.

Size diyorum ya gün yetmiyor diye. Dün çok sinirliydim. Yeter ya, yeteeer dedim…Ya inanır mısınız, dün ne spor yaptım, ne bahçeye indim, ne resim yaptım. Saat 10.30 da güne başladım ve tam 10147 adım atmışım. Ki dışarıya da arabayla çıktım, buna rağmen. Şimdi ne yaptın ki diye soracaksınız, biliyorum. Aldığım sebzeleri yıkadım o da bir kısmını, yemek yaptım.Sebzeleri yıkadığım suyu devamlı bahçeye döktüm.Günümün çoğu zamanı mutfakta geçti. Birde bu arada yarısı dolu bir  zeytinyağı şişesini kırınca moralim çok bozuldu. Her taraf battı mutfakta. Temizlemesi çok zamanı mı aldı. Nedir bu çektiğim diye söylendim durdum. Bu gün yemek yapmayacağım, hergün yemek mi pişer yahu..Olanları bitireceğim.

Bu sabah erken kalktım her zamankinden. İlk işim bahçeye inmek oldu. Dün aldığım rokaların köklerini kesmiştim ,onları diktim, biraz temizledim bahçeyi.

Gelince de bol otlu kahvaltı yaptım.

blank

Şimdi de günlüğümü yazayım, sonrada biraz resim yapmak istiyorum. 15.30 da Huncalife’ın canlı yayın sporunu yapacağım. Sonrasında da bir film izleyebilirim. Bugün iş yapmayıp hobilerime zaman ayıracağım, yoksa vallahi iş bitmiyor. Şimdi kendime şaşırıyorum, ya ben hem çok gezerdim, hem kurslara giderdim, arkadaşlarımla sık sık bir araya gelirdik, spora giderdim ve tüm işlerimi de yapardım. Şimdi 24 saat evdeyim ve işler yetişmiyor. Evde çoluk çocuk yok sadece 2 kişi olduğumuz halde. Neden böyle anlamadım. Kalabalık olan evdeki hanımlara, Allah kolaylık versin. Hanımlara diyorum, çünkü beylerin bu işler pek umurunda değil.

Geçen gece erken yatmıştım, İnstagrama girdiğimde S. Serengil canlı yayın başlattı,Saat 23.30 gibi, Sisiyle, anında 10 bin takipçi onu izler oldu, hayretler içinde kaldım,nasıl yani dedim, ben normalde öyle magazin takip etmem hakkında çıkan bir haber dikkatimi çekmişti ondan takibe almıştım, gecenin o saatinde 10 bin kişi…????Tam o sırada kapatıyordum bu defada yine fazla yorumlamadan yazacağım bir başkası, isim vermek istemiyorum canlı yayın başlattı ,şöyle bir baktım tam 20 bin kişi anında izler oldu. Yaptığı yayında genç kocası bilgisayarda oyun oynarken o da apuk sapuk konuşuyor, inanın 2 dakika zor baktım ve kapattım. Yaaa bu insanlar ne kadar dejenere olmuşlar böyle. Bunun üzerinden para kazanıyorlar.Hem de milyonlar…Pes vallahi..Ağzın ne kadar bozuksa, argo konuşuyorsan o kadar çok mu para kazanıyorsun. Mynet haberlerde gördüm yine öyle biri , 4 senede 10 ev aldım ve 4 arabamda garajda diyor. Kimmiş bu dedim İnstagram da baktım, ağza alınmayacak küfürlerle konuşuyor. Niçin bunlara sansür uygulamıyor Rtük ki???? Yazık ya, çok yazık.

Dün izlediğim filmde çok güzeldi.’’Jack Ryan’’(Gölge Ajan)izleminizi tavsiye ederim.

Yine sizler için seçtiğim linkler bunlar:

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/tuketicilerin-yuzde-63u-temassiz-odemeyi-tercih-ediyor/

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/koronavirusten-sonra-ticaret-hayatinda-neler-degisecek/

Getty Müzesi’nden challenge: Karantina sürecinde ünlü sanat eserlerini yeniden canlandırma

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/getty-muzesinden-challenge-unlu-sanat-eserlerini-yeniden-canlandirma/

Burger King, Sorularını Doğru Cevaplayan Öğrencilere Ücretsiz Whopper Veriyor

 https://pazarlamasyon.com/burger-king-sorularini-dogru-cevaplayan-ogrencilere-ucretsiz-whopper-veriyor/

Dizi ve filmlerden şarkı bulmanın yolları!

https://shiftdelete.net/dizi-ve-filmlerden-sarki-bulmanin-yollari/3

Şimdilik yazacaklarım bu kadar hepinize sevgilerimi yolluyorum. Kendinize iyi bakın ve EVDE  KALIN.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.