Bıçak….Jo Nesbo

591 sayfalık bir cinayet romanıydı. Çok kalın olmasına rağmen hemen bitirdim. Vallahi romanın sonuna iyice yaklaştığım halde,  cinayeti işleyeni tahmin edemedim. Bu yüzden de çabuk bitti kitap.

Kitabın arkasında yazanlar şöyle: Eski ve yeni düşmanlarla karşı karşıya kalan Harry Hole hayatının en zor davasını çözmek zorunda…
Rakel tarafından terk edilen Harry Hole şimdi ufak tefek davalar verilen bir polistir ve eski dostu Jim Beam’e dönmüştür. Uzun yıllar önce hapse attırdığı ve pek yakında dışarı çıktığında suç işleyeceğinden emin olduğu “Nişanlı” Svein Finne’nin peşine düşmek niyetindedir. Ancak her şey sarpa sarar. Harry çok içtiği bir sabahın ertesinde kanlı kıyafetlerle uyanır, önceki geceyle ilgili hiçbir şey hatırlayamaz. Dehşetli bir kâbusun sadece başlangıcıdır bu.

Başrollerde olan Harry Hole, sevgilisi öldürülünce bu cinayeti çözmek için çok mücadele eder. O mücadelesini sürdürürken, sizde onunla birlikte peşinden koşturuyor oluyorsunuz. Bu arada çok kişilerden şüpheleniyorsunuz.Ve sonuçta…….söylemiyorum.))     Siz okuyup öğrenin…

Hepinize iyi okumalar diliyorum.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.