Bir yıl daha geride kaldı….

Bir yılı daha geride bıraktım. Yeni yaşım hayırlı ve kutlu olsun. İnşallah sağlık içinde, gelecek yaşımı da kutlarım.

Ve sizler sevgili arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım,beni telefonla arayarak, sosyal medyadan mesaj yazarak ve bizzat görüşerek  kutlayan hepinize çok çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız. Sizleri seviyorum.

Geçen hafta Cuma günü bir arkadaşım Facebook’tan  doğum günümü kutladı, bunu gören bazı arkadaşlarımda kutlamaya başladı. Ve dolayısıyla yeni yaşıma alıştırıla alıştırıla girdim, onun için fazla sarsmadı.)))))))

Yıllar dediğin ne ki, uçup gidiyor gerçekten. Bu sene coronaya takıldığı için sarılamadan, birbirimize dokunamadan geçti. Bu çok kötü bir şey ya..6 aydır rahat rahat görüşemiyoruz, hatta hiç görüşemediğim birçok arkadaşım var. O kadar özledim ki hepinizi. Ne ise bugünlerde geçecek diye ümitle bekliyorum.

Perşembe günü resim grubu arkadaşlarımızla Akliman’a gittik. Aslında niyetimiz mesire yerine gitmekti ama arabaların giriş  çıkışını sağlayan yerde, o inip kalkan kol  bozulunca içeri giremedik, bizde Hamsilos tarafına gittik. Orası da çok güzeldi. Arkadaşlarla 1,5 -2 aya yakındır görüşememiştik, tekrar maskeli de olsak bir araya gelmek çok iyi geldi. Bu arada Eylül ayında 2 arkadaşımın daha doğum günüydü. Hep birlikte kutladık ve mumlarımızı söndürdük. İnşallah seneye yine birlikte , daha güzel şartlarda oluruz.

blankblankblankblankblankblank blank blankblank blank blankblankblankblank

Cuma günde diğer arkadaşlarımla birlikteydik, sağolsun ev sahibesi arkadaşım bana sürpriz doğum günü pastası almış, hep birlikte kutladık. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Her iki gruptaki arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ve iyi ki hayatımdalar. Hepinizi çoooooooooooook seviyorum.

blankblankblankblankblankblankblank

Hoşçakalın, kendinize iyi bakın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.