Oflayıp, pohluyoruz…..

Merhaba günlüğüm…

Ne olacak bu halimiz. Yine yaz şimdi, dışarı denize gidiyoruz, ara ara arkadaşlarımızla açık havada kurallara dikkat ederek oturuyoruz, parklarda müsait yer bulunca eşimle oturuyoruz, balığa çıkıyoruz.Ve buna rağmen ,arkadaşlarla sık sık beraber olamadığımız için içimiz sıkılıyor, oflayıp pohluyoruz.

Şimdiden Allah nasip ederde kış mevsimine erebilirsek, kışı nasıl geçireceğimizi düşünmeye başladık..Her şeyden nem kapar olduk, birbirimizden korkar olduk.Boğazımız yansa aman corona mı olduk diye korkar olduk. Halbuki tam grip mevsimine giriyoruz şimdi, eskiden umursamadığımız şeyler, şimdi çok önemli oldu.

Ben bu aylarda rahatlıkla günde birkaç kez denize girip çıkardım, şimdi bir kez girip hemen çıkıp değiştiriyorum üstümü, korkuyorum açıkçası grip olmaktan da.

Neyse güzel günler gelecek, bugünlerde geçecek diye ümit ediyor, güzel günlerin hayalini kuruyoruz.

 blankblank blankblankblankblank

Geçen gün yine Akliman’daydık. Arkadaşlarım kahvaltıya davet etti, ben de memnuniyetle gittim. Yine çay demledik, oturduk  sohbet ettik. Çok güzeldi, güneş bayağı yakıcıydı.

blankblank

Aylar sonra yengemle parkta buluşup oturduk,çok özlemişiz birbirimizi.

blank

Hava güzel olunca yine denize gidiyoruz, sahillerde birkaç kişi var hepsi o. Balık tutalım diye gidiyoruz maalesef elimiz boş dönüyoruz.

Deniz suyu sıcaklığı çok güzel ve hala (maşallah) o büyük deniz analarından yok.

Sabahleyin yürüyüşe çıktığımda kadınlar denizinde yüzenleri görünce mutlu oluyorum. Ama o eski çoşku ve kalabalık yok tabii.

Belki almak isteyen olabilir diye, burada da yazmak istiyorum. Eşim fotoğraf makinesini satıyor. Sony A 6000  16-50 mm lens, aynasız fotoğraf makinesi.3 kez kullandı. Sıfır denecek bir ürün. Ayrıca lensde almıştı, o da Sony  E55-210 mm.F4,5-6.3mm, kapları, kutuları hepsi var.Video hiç çekilmedi, çekim sayı 500ile 1000 civarında.Taşıma çantası,32GB Sandisk,48MB/S hafiza kartı ,Şarj aleti, orijinal bataryası, muadil yedek bataryaları,ve Sony A6000 için koruyucu kılıfı var. Almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.

blankblankblankblank

Neden sattığımıza gelince, benim zaten birkaç fotoğraf makinem var. Cep telefonlarımızda malum,hep yanımızda. Ve böylece bu fotoğraf makinesini kullanmadığımız için ,durmasının bir anlamı yok satalım dedik.Her şeyiyle orijinal sayılabilecek bir ürün. Çok iyi olduğu içinde tanıdık birinin almasını çok istiyorum.İnşallah tanıdık biri alır.

Şimdilik bu kadar yazacaklarım kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.Hoşçakalın..

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.