Bu mevsimin 2. karını da gördük…

2 hafta aradan sonra sizlere tekrar merhaba.

Kış gelmiyor, bahar havalarını yaşıyoruz derken kar bu kez daha çok bastırdı, soğuklardan evden de dışarı çıkamadık.

Kar yağmadan 1 gün önce Karakum’a  gittik, hava günlük güneşlikti, sonra ki günler bir kar bastırdı ve birden çok soğudu hava.

blank

Nihayetinde kışı gördük bu defa…Demek ki soğuklar böyle oluyormuş. Karların eridiği birgün dışarıya çıkmıştık eşimle, hava buz gibiymiş Sakarya caddesinde. Oradan cezaevinin altından doğru,Tersahaneye inince hemen ısı farkını fark ettik.

blank

Kandil günü mezarlığa gittik eşimle, anne ve babalarımızı , şehitlerimizi ziyaret edip dua ettik.Hepsinin mekanları cennet olsun.

Gecen Cuma günü de çok soğuktu. Ara ara kar atıştırıyordu, bu defa arabayla çıkalım dedik. İnanır mısınız bir saatte hem tipiye tutulduk 2 kere, hem de günlük güneşlik havayla karşılaştık. 1 saatte bu kadar değişim olur mu demeyin, oldu vallahi..

Başka ne mi yapıyorum, normal rutin işlerin dışında, yağlıboya resim yapmaya, bebek yeleği örmeye devam ediyorum. Ve tabiî ki olmazsa olmazım kitap okuyorum.

blank

9 Şubatta yine liseden arkadaşlarımla Barış Manço Çocuk Parkında buluştuk, 1,5 saat kadar sohbet ettik, çok iyi geldi hepimize.

blankblank

Görüyorsunuz şubat ayıda bitmek üzere. 12 martta, koronoyla tanışmamızın 1. yılı dolacak. Zaman işte, uçup gidiyor..Ve tabii çok zor şartlarda gidiyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özellikle de iş yapamayan, işsiz kalanların.

Şimdilik iyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.