Bunun Farkında mısın Nilgün?

Bir aydan fazla zamandır yazamadım size. Bir koşuşturmadır gidiyor. Ya ömür bitiyor ömür. Bazen ‘’Bunun farkında mısın Nilgün?’’ diye soruyorum kendime…

Bu yazda bir garip geçiyor, her gün rüzgar var, düşünün  bugün 7 temmuz oldu, ben sadece 30 haziranda 13 dakika yüzdüm.!!!!Ben …. İnana biliyor musunuz?Ben inanamıyorum vallahi…Bu yaşıma kadar sadece oğlumun doğumunda zatüre geçirmiştim, bir de o sene( hasta olduğum için) birkaç kez girmiştim denize…

İnşallah yüzmeye başlarım yakında..

Sinop yine kalabalıklaşmaya başladı.

Bu arada düğünler başladı, geçen sene 1 tek düğüne gitmiştim, hemen hediyesini verip çıkmıştım. Bu sene 2 düğüne gittim. 2 si de açık havada oldu.

İlki Akçaağaç Koru’da oldu. Masalar çok güzel yerleştirilmişti aralarında bayağı mesafe vardı, fakat maske takan gelen misafirlerden sadece 4 kişiydik. 2 si ben ve eşim, diğer 2 side bizim masamızda oturan eczacı arkadaşlardı. Bunun dışında herkes maskesiz di (garsonlar hariç)ve üstelik 250 misafir varsa hepside gelini ve damadı öptü veya sarıldı. İçim parçalandı vallahi geline ve damada acıdım. Sonra demek ki, Covid böyle bulaşıyor diye düşündüm.

Geçen haftada Yuvam da başka düğündeydim, orada bazıları maske takıyordu, takanların sayısı takmayanlardan daha azdı, takı merasiminde yine gelinle damadı öpmeye başladılar, neyse birisi söylemiş de orada solist arkadaş covid sebebiyle lütfen gelinle damadı öpmeyin diye anons geçti.

Her 2 düğündeki genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum, inşallah sağlıkları yerindedir.

Vallahi kimse kusura bakmasın kimseyi öpmüyorum ve tokalaşmıyorum, sizlerde böyle davranın.

Bakın şimdi de 2 sinovak aşısı olanlara 3. Aşıyı yapıyorlar, bizde 3.yü Biontech olduk. Çok araştırdık, bir doktor arkadaşım Sinovak dedi, diğer tanıdığım doktorlar Biontech dedi. Çoğunluk böyle değince, bizde Biontech aşısını seçtik.Hiçbir yan etkisi olmadı. Tüm aşı olanların antikorları bol olsun inşallah.Bakalım 4. Aşıyı ne zaman olacağız))

blank

Bu arada yürüyüşlere başladım, geçen gün çok abartmışım 21000 adım atmışım, öbür gün kendimi çok yorgun hissettim. Şimdi dikkat ediyorum.

Bu arada Karakum yürüyüş yoluna, akrilik zemin kaplama yapmış belediyemiz, yürüyüşlerimiz çok daha rahat oldu, sanki yürürken tabanlarımızdan yukarı itiliyormuşuz gibi bir  his veriyor, sevdik biz.

blankblank blankblankblankblank

Cezaevinin alt tarafında ki boşlukta yapılmaya başlamış, yine akrilik zemin yol yapmışlar, sonra kay kaylar için değişik bir pist var. Diğer yerlerde çay bahçesi olacak galiba. Bekleyelim göreceğiz.

Bugün Sinop’ta Deva Partisi başkanı Ali Babacan vardı. Esnafı dolaştı, Şehir Kulübünün bahçesine geldi, halkın sorunlarını dinledi.Kibar bir Bey..

blank

Arkadaşlarımızla açık havada buluştuk birkaç kez çok iyi geldi.Bu arada toplu doğum günü kutladık,güzel bir gün geçirdik birlikte.Tekrar tüm arkadaşlarıma, sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

blankblankblankblank

Bir başka günde diğer grupla buluştuk, arkadaşımızın yazlığında.

blank

Bayrama da az kaldı, eğer bayramdan önce yazamazsam şimdiden bayramınızı kutlayayım. Hepinize sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bayramlar diliyorum.

Şimdilik iyi geceler kendinize iyi bakın sevgiyle kalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.