Sinop Belediye Konservatuvarı…..

En nihayet hasret bitti.)))))Ne çokta özlemişiz birbirimizi, eee dile kolay neredeyse 5 ay olacaktı bazı arkadaşlarımızı görmeyeli.

İcramız başladı en nihayet… Artık bu geceden sonra her Cuma, konservatuvar yazılarımı okuyup, resimlerimize bakabilirsiniz. Bu akşam bir girdik sınıfa…aaa oda ne? Sınıf full dolu. Birçok yeni arkadaş katılmış gruba, yaş ortalaması daha düşmüş. Bazı arkadaşların sesi ooo maşallah..Biri Karadeniz bölgesi 2.simi-3. sü mü öyleymiş.Desenize benim bu sezonda solo alma ihtimalim yok(((Bu kadar güzel sesten bana sıra gelene kadar  ooooo…kim bilir kaç yıl geçer.)))))

Sizlere ileride bu güzel sesleri de ayrı ayrı dinleteceğim. Bu akşam fazla resim çekemedim, bazı arkadaşlar yeni ya, hemen kaynaşamadık.)))Toparlayamadım hepsini bir araya.)))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bazı eski arkadaşlar yuvaya tekrar dönmüşler. Yani anlayacağınız çok neşeli ve güzel bir geceydi. Hocamız ders sonunda Gonca arkadaşıma şarkı söyletti..Sonra Ethem arkadaşıma, yakında İsatanbul’a gideceksin, haydi sen de söyle şarkı dedi.Ben de atıldım, hocam bende yurt dışına gideceğim dedim, ama yutmadı tabii.)))))Yine başka bahara kaldım)))))))

gonca gülay
Yükleyen ncabaci. – Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

ethem’den ‘veda busesi’
Yükleyen ncabaci. – DiÄ�er müzik videolarına göz atın.

Bu akşam, Bestesi Şekip Ayhan Özışık’a , güftesi Muazzez Kürdan’a ait, hüzzam bir şarkı geçtik,

Kalbimin sahibi sensin, orda yalnız sen varsın,

Benim için sen her şeysin, neşesin, hayatsın,

Ömrüm geçip de saçlarıma beyazlar dolsa bile,

Benim için sen her şeysin, neşesin, hayatsın,

Çok güzel bir şarkıdır, eskilerden, hiç eskimeyen bir şarkı. Sizin için Ayşe Taş söylüyor. Dinlemek isterseniz sadece tıklayın)))

http://www.olmeyensarkilar.com/Ayse-Tas-Kalbimin-sahibi-sensin/343

İcradan sonra hava çok güzeldi, Garden Glass’a gidip kahvemizi içtik, oturduk. Tabii hava güzelde olsa yine de ufolar altında oturuyorsunuz. Şu dışarıda ki ısıtıcılara bir türlü alışamadım((((

Bu akşam böyleydi, özlem giderdiğimiz bir akşam oldu.

Gelelim bugüne. Bugün Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesine gittim. Aslında şu anda elimde okuyacağım bayağı kitap var ama sizler için bir gidip bakayım, araştırayım dedim. Önceden üyeydim. Ama epeydir gitmeyince silinmiş. Hemen nüfus cüzdanımı alıp yeniden üye yaptılar. 3 tane birden kitap alabiliyorsunuz, ama 15 gün içinde iade etmeniz gerekiyor. Ben sadece bakmak amacıyla gitmiştim ama Ayşe Kulin’nin ‘Umut’ adlı kitabını görünce dayanamadım, aldım. Biliyorsunuz geçen hafta Veda’yı bitirmiştim, bu kitapta onun devamı. Aslında şu anda Aşkın Gözyaşlarını okuyorum ama, nasıl olsa o benim, yarın Umut’a başlamayı düşünüyorum. Müzeyyen Tüzün’nün, ‘Özlü Sözler’ kitabını da aldım. Artık hepsini nasıl okuyacağım bilmiyorum, bu arada birde kazak örüyorum))))Haydi hayırlısı diyeyim))))Eğer öğrenciyseniz, bir form veriyorlar onu okulda doldurup, imzalatmanız gerekiyormuş. Hepsi bu… Sonrada istediğiniz kitabı ödünç alıp okuyorsunuz. Hiçbir ücret yok. Ve yeni kitaplarda var ellerinde. Bence ilk fırsatta ziyaret edin.

Şimdilik ,iyi geceler, güzel hafta sonları)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.