ELİZABETH TAYLOR….

Elizabeth Taylor’u kaybettik.(((Çok severdim…
Güzel gözleri, incecik beli, kabarık elbiseler ve topuklu ayakkabılarla sekerek yürüyüşü hep gözümün önünde.
Richard Burtonla kaç kez evlenmişti.?3-4 kez gibi geliyor bana.Her evliliklerinde de kocaman zümrüt yüzükler hediye ederdi kendisine Richard Burton.Bence bir efsaneydi Liz Taylor.Tıpkı Elvis Presley gibi.Ama Elvis’i çok genç kaybetmiştik…
İşte hayat, bir yıldız daha gökyüzüne çıktı…Allah rahmet eylesin..Hepimizin eninde sonunda gideceği yer.Kimi çok erken gidiyor. Yaşamın sonu belli..Allah hayırlısını versin….

Bugün bankada işim vardı,kuyrukta sıramı beklerken burnuma yanık kokusu geldi.Bankacı kızlara dönüp, kızlar bankanız yanıyor galiba dedim.Oradan bir görevli, yok bizim bankamız değil,dışarıda bir ev yanıyormuş demez mi.İşim uzun sürmedi Allah’tan hemen dışarı fırladım neresi yanıyor diye aranıyorum. Baktım gökyüzüne kara kara dumanlar..Sanki akrabamın evinden geliyor gibi geldi..Hemen o tarafa yürüdüm baktım değil..Bu seferde arkadaşımın evinden geliyor sandım,yine yürüdüm havadan dumanı takip ederek.Baktım o da değil. Bu sefer arkadaşımın akrabasının evimi acaba derken ben yangın yerine kadar geldim.Bir apartmanın bacasının dibinden, çatısı tutuşmuş.İtfaiye oradaydı benim gittiğimde. Ama su sıkmıyordu.Bilmiyorum neden.Belki bina yüksekti…Sebebini bilmiyorum.Sonra su sıkmaya başladı ve bu seferde alevler iyice yükseldi.Biraz baktım.Sonrada yapacak birşeyim olmadığı için ayrıldım oradan.Umarım benden sonra hemen söndürmüşlerdir.Geçmiş olsun..Çok korkarım yangından.Küçükken Gazi İlk Öğretim okulu yanmıştı,evimizde çok yakındı oraya, çocukluk anılarımda o yangın aklımda kalmış,itfaiyenin o siren sesini duyunca ürküyor,korkuyorum.
Bugün hava güneşlide olsa ,yine de soğuktu. Arkadaşlarım ZEY-DEN’de oturuyorlarmış,ben de gittim yanlarına,biraz sohbet ettik.
İşte günüm böyle geçti.
Spordan bahsetmedim size, birazda spordan konuşalım. Tabii spor değince maçlardan bahsetmiyeceğim))))Ben pilatesten bahsedeceğim.Yine devam ediyorum spora.Ve şu sıralar biliyorsunuz fazlaca fizikçi ve ortapedistlere gittim.Hepside pilatesi ve aerobiği tavsiye etti.Ama step ,konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Çünkü step bayağı sert bir spor oluyor ve dizlere zararı var.Ben senelerce step de yaptım.Hatta evimde bile step tahtam vardı.Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pilates yapın,yürüyüş yapın,aerobik yapın.Muhakkak yaşantınızda spor olsun..
Haaa bu arada hayatınızda çiçekte olsun.))))Bakın benim siklemen çiçeğime ne güzel açmış değil mi?Maşallah değin,maşallah…Bakın solar filan sizden bilirim ona göre)))))
İyi geceler….)))

Not. arkadaşlar yukarıdaki çiçeğiçin adını yalnış yazmışım)))))Ne olduysa ORKİDE çiçeğime siklemen çiçeği demişim))))Bu hatayı yaptığım için tüm ORKİDELERDEN özür diliyorum))))))))))))))))))))))Sevgiler)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    arkadaşım çiçeğinin ismi orkide

  2. blank

    Yaaaa yalnış yazmışım)))))))))))baştan ben nazar degdırmısım zaten)))))))))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.