Ahh Ingrid ahhhhh….

Dün akşam tam yatmak üzereydim ,facebook’a bakayım dedim. İspanyol arkadaşımın face ‘e eklediği resimleri gördüm….

Neresiydi biliyormusunuz?Miami….Evet Miami’den gemiyle tura çıkmış ,kızıyla birlikte. Birçok yerlerde resim çektirmiş. Ay birden nasıl içim kaldı anlatamam…

Ahhh Ingrid ahh dedim…Keşke o gemide biz de olsaydık. Şu anda o gemide ben olsaydım kesin jakuzide olurdum. Neden mi jakuzide? Çünkü 4 gündür sağ omzum acip kötü.(((Ne oldu anlamadım, acaba ters bir hareketmi yaptım sporda diye düşünüyorum. Hani şimdi fenamı jakuzide olsam sıcak belki de iyi gelirdi.)))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Yaa  enson 2009 yılında gemiyle turu çıkmıştık.Epeyde olmuş,özlemişim vallahi..

İşte birdende o resimleri görünce anılarım tazelendi. Denizi sevdiğimiz için sanırım gemi turlarınıda çok seviyoruz.O okyanusun üstünde gitmek , bazen güneşin batışını izlemek,sabahın serinliğini yüzünde hissetmek çok güzel bir duygu yaratıyor insanda. Hem de gemide, gemi yani.İlk tura çıktığımızdaki gemi 9 katlıydı,2. si 14 katlıydı.Mübarek yüzen şehir sanki, toplam 4500 kapasiteliydi,2009 da gittiğimiz.Bu sabah günlük güneşlik bir havayla uyanınca ve birde gemi resimlerini görünce işte özlemlerim depreşti.)))))

Dün akşam hava raporunda sıcaklık,4-7 derece düşecek dedi.Pazar günü hatta bazı yerlerde (Karadeniz’de)kar bekleniyor.O düşünceyle yatıp ,pırıl pırıl güneşi görünce kolumun ağrıdığını filan unuttum vallahi.))))

Dünde bizim liseli kızlarla yine Repuplic’teydik. Yemek yiyelim dedik,koca tabaklarda geldi servis.Yani açıkçası öyle diyetteki birinin bitireceği bir tabak değil di.))))Biraz bıraktım tabakta.Fiayatlarıda çok uygun.Kızlarla sohbet derken vakit yine uçup gitmiş.Ha bu arada herzamanki gibi yanıma güneş gözlüğümü almıştım,ama şakır şakır yağmur yağdı, herzamanki gibi..))))

blank

Ya  bügün….Ahh ahh hep böyle güneş olsun,insanın içini ısıtan, tıpkı sevdiği dostları gibi ,içini ısıtıp,kendini hissettiren…GÜNEŞ….

İyi ki varsınız arkadaşlar,sizi seviyorum.))))))

Hemen küçük bir not düşeyim.Bugün öğretmen evinde,Erkek Yetiştirme Yurdu’nun çayı var. Sinop’ta ki arkadaşlar ,gelin tamam mı?

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgüncüm mayısta Adriyatik gezisine çıkıyoruz. Sevgiler..

  2. blank

    Çok sevindim))))Darısı başımıza.))))))Şimdiden iyi yolculuklar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.