Koştur koştur nereye kadar….

Ne gündü ama sabah spora gittim ,öğlen dükkana,sonra dişçiye,sonra kuaföre,sonra toplantıya ,sonra eve ,yemekten sonrada konservatuvara..

Ve şimdi evdeyim..Gerçekten yorucu bir gündü.Hele bir ara konservatuvarda yanımda oturan benim gibi yorgun arkadaşımla , uyumayı bile düşündük.))))

Ama tenefüste Mustafa’nın çaylarından içince, kendimize geldik.))))Tenefüslerimiz çok eğlenceli geçiyor. Hele bir ara 2 arkadaşım kucağıma oturup poz vermeye kalkınca , feleğimi şaşırıyordum.)))))Birde bizim Selin, bize poz verdiriyor…Bakın bakın bakın şöyle bakacaksınız diyor.)))))Gözler açık ve etkileyici bakılacakmışız.))))Biz de dediğini yaptık.))))Bu gençler süper ya…)))))Bizleri de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar.)))))))))))))

blankblankblankblankblankblankblank

 

Eveeet malumunuz, bu yıl yapacagımız 2. Konserimizinde seçmeleri başladı.Yeni yeni sesler dinleyeceksiniz bu konserimizde..

Bu arada Batuhan Gençer’de, güzel yorumu ve sesiyle,bir şarkı seslendirdi.)))Haydi siz onu dinleyin şimdi, bende biraz Mahjong oynayıp günün yorgunluğunu atayım.İyi geceler.Ve güzel hafta sonları…


ben aşkımı ben sevgimisöylemeye mecburum-Batuhan… ncabaci

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.