Sinop Kent Konseyi…

Bugün saat 15.00 de Sinop Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısındaydım.Bugün yeni yönetim seçildi.Eski yönetim Kent Konseyi Genel Sekreteri, Prof. Dr. Ahmet Özer yaptıkları çalışmaları kısaca  anlattı.  Kadın Meclisi Başkanı Hocam Tülin Turan’da, güzel bir konuşma yaptı.Yaptıklarından bahsetti. Bu arada Belediye Başkanımız Baki Ergül’de 2 sene içinde, yaptığı çalışmalardan bahsetti. Biliyorsunuz halk toplantısını kaçırmıştım ,bu sefer dinleme şansım oldu.Sizler içinde kaydettim. Tabi bugün kü,kısa bir anlatış oldu. Ama yinede bilgilenmek isterseniz dinleyin derim..

Beld.Baş.Baki Ergül (konuşması-tıklayın)

Bugün aynı zamanda sezonun ilk turist gemisi ‘Kristina’ isimli  bir gemi geldi.344 yolcu kapasiteli olduğunu duydum.Ama gidip görmek kısmet olmadı.Resim çekemedim yani.(((Dönüşte çekerim inşallah.)))

Şimdilik haberle böyle ..Sizde ne var ,ne yok?)))))Keyifler yerinde mi?

Havada bir soğuk bir soğuk, üstelik bu günde Turizm sezonu açıldı.Ama üşüyoruuuuuuz.Üşüyoooor.))))

Bu yazdığımda günlük gibi değil, sanki yerel gazete haberi gibi oldu.))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.