Öt bülbülüm öt….

Merhaba günlük…

Yine sisli ve soğuk bir Sinop günü….Biz güneşe hasret, sıcak günlere hasret geçiriyoruz günlerimizi…

19 Nisan oldu ve hâlâ kışlık kabanlarla dolaşıyoruz.Millet hasta, öksürük aksırık,burun akıntısı,ağrılar….Yok yok yanii….

Bu sabah önce diş dolgusu için dişçime gittim.Baktım onunda allerjisi artmış.Çok kötüyüm dedi. Ben de aynıyım dedim)))))Bu hava ,polenler allerjiyi acaip tetikliyor.
Oradan, parka indim. iskelede koca bir gemi vardı,birşeyler getirmiş ama ne…Henüz öğrenemedim..Öğreniriz yakında..Onun resimlerini görüntüledim.İnanın parklar bomboş, çoçuk bahçesinde kimseler yok. Dünkü rüzgarda iviryeler karaya vurmuş,heryer yosun içinde…. Baktım izledim biraz.
blankblank

Tam SKY Kulübünün oradan geçiyordum ki…Bir kuş, öyle güzel ötüyordu ki…Bülbül gibi şakıyordu.Havaya inat ,baharı çağrıştırdı bana…Öt bülbülüm öt dedim.))))

öt bülbülüm öt… ncabaci

 

Belki saka kuşuydu ama,bana bülbül gibi geldi. Kuzguna yavrusu güzel görünürmüş,o da Sinop kuşuya.)))))

Haydi , birde kütüphaneye gideyip,aradığım kitap gelmiş mi bakayım dedim. Orada arkadaşlarımın çayını içtim.2 kitapda ödünç aldım.( Küçük Arı- Yabancı Cisim).

Sonra da tuttum aile hekimimizin yolunu.Şikayetimi söyledim,burun  ve geniz akıntısı diye..Muayene etti, allerji dedi.Sonrada ilaclarımı alıp geldim..

Bakın griple allerji birbirine çok benziyor. Onun için burnunuz filan akınca, aaa grip oluyorum diye hemen ilaçlara sarılmayın, gidin hekiminize, verdiği ilaçları kullanın.Ben den söylemesi, sizden uygulaması.))))))Sağlıklı günler…

Ben de biraz kitap okuyayım müsadenizle…..

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Çok haklısın Nilgün abla, alerjı ile grip karışıyor bırbırıne.. Benımde aynı şikayetlerim oluyor bende de alerjı çıktı..eskıden bu kadar olmazdı ne oluyor acaba? küçük oğlum bıle alerjık astım..Dr.reflünün alerjıyı tetıkledığını soyluyor böyle böyle gerı gıdınce demekkı yedıklerımızle de alakalı..o kadar hazıra alıştık kı acaba ondan mıdır dersin?Sağlıkla kalın. Öptüm.

  2. blank

    Zamanla çıkıyor birşeyler. Bunda havanında ,yediklerimizde hepsinin ilgisi var sanıyorum.Bekârken saman nezlem vardı uzunca bır süre çekmiştim.Şimdi bunun adı allerji olmuş))))
    Bakalım gelecekte daha neler olacak. Ama yağmur yağdı polenler yere indi sanırım, bugün çok daha iyiyim. İlaçında faydasını gördüm. Sana da geçmiş olsun,oğlunada.Öpüyorum ikinizide.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.