ANKARA’LI MİSAFİRLER..

Merhaba…
Epeydir sizlerle günlüğümü paylaşamadım. Birçok haber birikti tabii.
Şöyle baştan başlayayım isterseniz.
29 temmuzda Tuğba Ekinci geldi. Doğrusunu isterseniz kendisini fazla tanımam ve dinlemem de. Sanıyorum acaip sözlü O Şimdi Asker, şarkısınıda söylemeseydi kimsenin aklında da kalmazdı.
Çok kötüydü. Zaten malum playback yaptı. Saat 23.00de sahne aldı.24.00de de bitirdi. 1 saatlik bir repertuvarıda olmadığı için 40 dakika sonra şarkıları bitti. 1 Saatini doldurmak içinde 15 dakika dans etti,sonra eğer isterseniz yine aynı şarkılardan okuyayımda 1 saati doldurayım dedi.Bu arada o akşam izleyiciler arasında olan Gürcistan Başbakanın adını düzgün okuyamadığı gibi, ne bu böyle yaaaw, ben okuyamam bunu değip,kendine uzatılan kağıdıda Dj.ye fırlatması,9 kişi gelen Gürcistan Heyetini kızdırdığı için ,mekanı terk etmelerine sebebiyet verdi. Tek kelimeyle rezaletti.Zaten programının sonunda bana katlandığınız için çok teşekkür ederim dedi. Haklıda. Zaten 3-5 kişi alkışladı.Bence fiziği güzel,mankenlik yapsa daha iyi.
blankGeçen gün Andaç Plajına gittik. Yine ördekler vardı,sürü halinde yüzüyorlardı.Deniz çok dalgalı olmasına rağmen ,oturacak şezlong kalmamıştı.Şu anda turist potansiyeli çok fazla Sinop’ta. Ama yarın ne olur bilinmez malum ramazan.
Geçen gün web siteme yollanan bir mailde ,Ankara’dan 7 kişi, 30-31 temmuzda, Sinop gezisi yapmak blankistiyorlar ve benden gezilecek yerler hakkında bilgi istiyorlardı. Kendilerine gerekli açıklamaları yaptım ve evimi tarif ettim, Sinop’a geldiklerinde beni buldular ,görüştük. 1 saate kadar, birlikte oturma imkanı bulduk ve tanıştık.Web sitemin bu tür bir faydasının olması beni çok memnun etti. Yeni arkadaşlar kazandım. Umarım Sinop’u beğenmişlerdir.Yakında haberini alırım.
Bu akşam sahura kalkacağız. Ben biraz heyecanlıyım. Nedense dünden itibaren ne yiyecek görsem canım çekti.)))Aslında açıkmaktan değil,susamaktan korkuyorum. Bakalım ilk gün nasıl geçeçek göreceğiz artık.)))
Şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.
Haberlerim bunlarla bitmiyor. Devamı gelecek.Şimdilik iyi geceler.Görüşürüüüüüz..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.