İlhami Şen’i andık….

Sevgili arkadaşım İlhami Şen’i dün akşam Ayışığı’n da andık.

Yaz akşamları, bazen haftada 2kez Ayışığı ‘na (motel,resturand,cafe,bar)müzik dinlemeye giderdik.O kadar da güzeldir ki oranın konumu. Bir tarafınız tamamen deniz,diğer tarafınızda ağaçlık güzel bir ortam.

Güzel yorumuyla Bülent Bey,klavyesiyle Mehmet Bey geceye renk katardı. Senelerdirde hep onlar çalıp söylüyor yaz akşamları. Bu ikili çok güzeldi de, birde bu güzelliğe güzellik katan bizim arkadaşımız  İlhami Şen’de, gönüllü olarak her gece sahne alırdı..Biz aramızda Tom Jones derdik ona. İnanın söylediği yabancı şarkıları Tom Jones gibi de seslendirirdi yani…

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sonra Cem Karaca’dan,Tamirci Çırağı  veya ıslak ıslak şarkısını,ardından Türk Sanat Müziğine geçer,rüzgar söylüyor şimdi,o yerlerde bizim eski şarkımızı,huysuz ve tatlı kadın,samanyolu ve daha nice şarkılar. Konservatuvardanda arkadaşımız olduğu için, daha büyük bir zevkle dinlerdik seslendirdiği şarkıları.

Geçen yaz hiç bir gece gitmedik Ayışığına. Çünkü O yoktu…O nsuzda Ayışığı büyük bir eksiklikti bizim için.Çünkü Ayışığı’nı biz, İlhami ile özleştirmiştik.


Ayışı Sinop- Bülent BEY ncabaci
Velhasıl geçen gün Ayışığı’n da İlhami Şen için bir gece düzenleneceğini duyduğumda çok sevindim.Ayın 12de dediler,ama hava kapalıydı olurmuydu,iptalmi edilirdi derken aynı gün öğleden sonra gecenin olacağını öğrendim.Keşeke daha kesin dille konuşulup organize yapılabilseydi,çünkü seven birçok dostlarının haberi olmadığı için katılamadılar.

Seneye tekrar yapacağız dedi Cemalettin Bey,o zaman organize işi daha düzenli olur ve tüm sevenlerine ulaşılır umarım. Bu ilkti,aksaklıklar olabilir.

Dün akşam kızları konuştu,duygu yüklü konuşmaları bizleri de çok duygulandırdı,Bülent Bey,Cemalettin Bey,Hasan Bey ve ben, konuşmalar yaptık, sevgiyle ve özlemle yâd ettik arkadaşımızı.

Hepimiz birgün bu dünyadan göç edeceğiz.Eğer yaşarken güzel şeyler yapabilmişsek,insanlara sevgiyle yaklaşabilmişsek,çevremize faydalı olabilmiş, yaşantımızla, yetiştirdiğimiz çocuklarımızla, ailemizle, topluma örnek olabilmişsek….işte, bu dünyadan göç ettiğimizde,ardımızdan özlemle,sevgiyle anılabiliyor,arkanızdan böyle özel gecelerde yapılabiliyor…

Ne mutlu arkadaşım İlhami Şen’e, ne mutlu Gamze ve Gözde’ye, ne mutlu sevgili eşi Ayla’ya. Babalarını kaybetselerde,eşini kaybetsede,ardından böyle güzel anılınması çok gurur verici..

Sizleri böyle bir babaya ve eşe sahip olduğunuz için kutluyor,sevgili arkadaşım İlhami Şen’e de sesleniyorum…Seni Seviyoruz Arkadaşım…Seneye daha çok seveninle bir arada olup, seni anacağız,sen rahat uyu….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgüncüğim bizim her zaman yanımızda olduğun için ve dün gece için herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum…seni çok seviyoruzz…

  2. blank

    Canımm.Ben de sizleri çok seviyorum.))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.