Teşekkür ederim İSMET BEY ve RAHMİ BEY…

Buradan bazı sorunları yazıyorum.En son bahsettiğimde, Karakum Yolu üzerindeki delik olan mazgallardı.

Cuma gün Sinop Belediyesine gidip İsmet Bey’le görüşmüştüm,web sitemi takip edenler bilirler. Dün akşam yürüyüşe çıktığımızda mazgaların yenilendiğini gördüm. Ben bunların resmini çekerken ,denizden çıkan yaşlı bir teyze ,ahh kızım birde şuraya bir direk dikselerde önümüzü görsek dedi.

Haklıydı, Romantik İsmail’in o kısımda bir bölüm yer kapkaranlık, tam olarak yeni değişen mazgaların üstü. Tamam dedim,söylerim.

Dönüşte yolda Rahmi Bey’i(belediye başkan yard.)gördüm,yanına gidip teşekkür ettim. Ve elçiye zeval olmaz diyede o teyzenin isteğini söyledim. Şimdi 2 elektrikçileride izindeymiş,bir ara uğrayın onuda yapalım dedi.)))

blank

Çok sevindim buradan birkez daha teşekkür ediyorum)))Maksadım güzel bir Sinop..Sağlıcakla kalın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Helal olsun sana, fahri müfettişimiz..:) yakında trafiğe de el atarmısın acaba? olur olmaz heryere park eden arabaları falan..

  2. blank

    Trafik konusunda en bozulduğum olay ,engelli yolunun önüne arabaları park etmeleri. Bir daha göreyim çekip resmini yayınlayacağım.
    Teşekkür ederim Gül.)))Aslında hepimize görev düşüyor,sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.