Yasak kalktı…

Bugün çaparacıların palamut avlama yasağı kalktı. Bunu fırsat bilen amatör balıkçılarda, bizim gibi sabah saat 5.30 da kalkıp açıldılar denize.

Dün öğleden sonra denize gitmiştik tekneyle,çok dalgalıydı biraz istavrit tuttuk. Biraz dediysem 3 kişinin doyacağı kadar. Biraz da denizde yüzdük,ama nedense bana sanki biraz soğuk geldi deniz. Belki de saat 16.00 olmuştu,güneşin etkiside kaybolmuştu tabiii, ondan da olabilir.

Akşam yorgunluktan yürüyüşe gidemedim arkadaşlarımla, ama geç vakitte olsa parka çıktım daha sonra.

Birde baktım belediye başkanımız konuşuyor, halkla söyleşi yapıyordu. Tesadüf bu ya, tam yanlarından geçerken bayanın biri hayvan barınağı ile ilgili soru sordu,yapılıyormu diye, başkanda yanıtladı, ben hemen videoya aldım.Aslında dün akşam CHP ve belediye ortak iftar yemeğı vermiş. Ardındanda ramazan etkinliklerinin olduğu yerde halkla söyleşi yapmış başkan. Daha sonra da Necmi ve Zerrin şarkı söylediler. Sonrada ücretsiz hediye çekilişi yapıldı. Bu arada elektrikli fırınlar ,elektrikli süpürgeler çıkmış bazı kişilere götürüyorlardı.

sinop bld. başkanının,hayvan barınagı ıle ılgılı… ncabaci
Akşam elimdeki romanın heyecanından bir süre uyuyamadım ,yattığımda saat 3.00 geliyordu,sabahta balığa çıktık 5.30 da, iyice uykusuz kaldım.

blankblankblankblankblankblankblank

Manzara çok güzeldi,deniz süt liman.Ada başından doğan güneş ve arkamızda hala yüzünü gösteren ay la birlikte, palamut avımızda başladı. Tam adabaşına gelmiştik ki,bir balık furyası oldu,orada bulunan tüm tekneler palamut çekti.Bize de 4 palamut vurdu. Hepimiz heyecan yaptığımız için sevinçten görüntü alamadım. Saat 9.30 gibi döndük. Sonrada denize gittik. Denizde yal gibiydi. Hiç akıntı yoktu,sanırım o yüzden de birazcık pislenmişti.

İşte böyle günlük.Birkaç günün özeti böyle. Diğer zamanlarımda da bol bol kitap okuyorum. 2. Kitabıda bitirdim. Müthişti. Bir ara size anlatacağım. Haydi bana müsade tutuğumuz balıkları pişirme zamanı.))))

Sevgiler Sinop’tan. İyi iftarlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.