Tatil bitmese de…

Tatil bitmese de bayram bitti. Ama inanın buralar, hala bayram çoşkusu içinde. Şimdi bayram bittiği için, bugün esnaf dükkanını açmış ve baktım bayağıda dükkanlar kalabalık. Gelen turist alışveriş yapıyor galiba.))))

Lokantalar zaten anababa günü.Eğlence yerleri desen öyle. Hele gezi tekneleri bir yolcusunu bırakırken ,diğerleri sırada bekliyor. Maşallah çok iyi ,çok iyi.

Dün yine birkaç yere gidip bayramlaştık,bir grupta bana geldi. İyiyi di. Hatta bu arada 2 saatliğine denize kaçamak bile yaptık.))) Deniz harikaydı.Kalabalıkta sayılırdı.

Malum av yasağı kalkınca ,palamutlarda tezgahlarda yerini aldı. Çok büyük değiller,daha yağlanmamışlar ama, yasak kalktığı içinde,  tezgahlarda boy gösteriyorlardı.

Dün gece yine Ayışığı’na gittik. Hava güzeldi,karşı kıyılarda yanan ışıklar, denizin üstünü inci tanesi gibi parlatırken,deniz üstünde ateş böceklerini andıran gezi tekneleride geceye ayrı bir renk katıyordu. Ya müzik… Bülent Bey’in yorumu ve Mehmet Bey’in klavyesinden çıkan melodiler bizi birazda eski günlere götürdü. Düşündüm ,bu akşam şarkılar başka telden çaldı sanki..Hepsi bildiğim,hepsi bizim zamanımızın şarkılarıydı.))))Hangi zaman mı???Hışşşt ayıp oluyor ama.)))))

Bir ara yanımıza bir bayan geldi ve bana elini uzatıp Merhaba Nilgün Hanım,ben sizin takipciniz Zehra Şimşek dedi..Baktım ,tanıyamadım. Sizi çıkaramadım dedim. Ben dedi, sizin web sayfanızı hep takip ederim,ben de Sinop Aşığıyımdır dedi.))))Eşi Sinop’ta masa tenisi turnuvaları düzenliyormuş ve benim sitemide nette Sinop’u araştırırken bulmuş. Ozamandan beride takipçimmiş.Eşi Sinop’luymuş. Çocuklarıda Sinop’u çok seviyor ve fırsat buldukça Sinop’a geliyorlarmış.)))Çok sevindim biraz sohbet ettik,resim çektirdik ve ayrıldık.Ne güzel değil mi, Sinop’u benim sayemde takip etmeleri.)))Hatta arkadaşıma döndü,merhaba sizi de hep resimlerde görüyorum beraber seyahatlere çıkıyorsunuz dedi.))) Bu arada köşe yazarlarımdan Ebru’da, yanımdaydı, birlikte  güzel bir gece geçirdik. Gece saat 1.00 re kadar oturduk. Hava ,müzik,ortam çok güzeldi. Bayram dolayısıyla da çok kalabalıktı. Dinleyicilerden biride güzel sesiyle şarkılar söyleyip bizleri çoşturdu. Şu bir gerçek, Bülent Bey gerçekten her telden söylüyor ve insanı eğlendirmesinide biliyor. Gece eve geldiğimizde, boru dansı devam ediyordu.Ve kızların etrafında 3 gecedir,aynı insanlar showu  izliyordu.

 

 

blankblankblankblankblankblankblankblank

Bu sabahta değişiklik olsun diye Avcılar Parkı’na kahvaltıa gittik. önce kimse yoktu sonra doldu. Bizim içinde değişiklik oldu.

İşte böyle günlük,şimdi misafir bekliyorum,yine görüşürüz.. Haydi hoşcakalın…

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.