Biraz ayaklarımı uzatayım….

Vallahi yoruldum ,hem de çok..Bakın bu akşam yürüyüşe bile çıkamadım.

Dün havayı güzel bulunca,haydi Yalıda kahvaltı yapalım dedik,tabii diyetimize dikkat ederek.)))Sonra da oturup kaldık.Öğleden sonrada toplantım vardı.Akşam oluverdi hemen.

Dün gece değişiklik yapalım ,bu seferde şu güzel müzik sesinin geldiği Çatı Cafe’ye gidip,bizzat yakından dinleyelim dedik.Bir de baktık hep üniversiteli gençler…Kimi çay içiyor tavla oynuyor ,kimi okey oynuyor. Kimi müzik dinliyor.

Biz de müzik dinledik, hep slow parçalar seslendirdi genç solist Mete, gerçektende  güzel bir repertuvar hazırlamış,büyük bir zevkle dinledik kendisini. Sonra da bir el okey oynadık bizde.)))Hiç okey oynamak adetimiz değil di ama,böyle arada oynamak hoşumuza gitti.

blankblankblankblankblank

Bu arada ambulans sesleri,bizi çok tedirgin etti. İnşallah önemli birşey yoktur dedik ama,malesef yine genç bir kardeşimizi trafik kazasında kaybettik.Başımız sağolsun, Allah ailesine sabırlar versin.((((

Bu sabah ,hastaneye gittim yine geçen hafta gözden olduğum ufak operasyonumun, tek dikişini aldırdım. Önceden gözden sıra almak neredeyse imkansızdı,ama artık kolaylaşmış. Mesela ben saat 8.05de sıradaydım ve 25. Numarayı alabildim. Ve 10.30 gibide sıra geldi.Artık geceden hastane bahçesinde yatmanıza gerek yok duyurayım.))

blankBu arada iyiki yanıma romanımıda almışım,hastanede sıra bana gelinceye kadar 100 sayfa okumuşum,çokta sürükleyici,bitireyim fikrimi yazarım.)))

Bugün içişleri bakanımız Sinop’taydı.Ben yakından izleyemdim,siz artık basından izlersiniz.blank

Ahh çok yorgunum,biraz kısa kessem yazımı olur değil mi?

Çokta uykum geldi, bana müsade ,şimdi hemen resimleri yükleyip yatayım.

Haydi size iyi geceleeeeeeeeeer.Bye byeee…

Not:Yazacağım yazacağım unutuyorum.Sinop Cezaevi’nin yan tarafında,dışarıdan görünen gider borularının görünüşü,çok çirkin duruyor, acaba yetkililer, onu kamufle edecek şekilde yapılmasını sağlayamazlar mı?Lütfen tarihi değerlerimize sahip çıkalım.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.