Cumhuriyet Bayramımızın 88. Yılı Kutlu Olsun TÜRKİYEM…

88.Yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı Törenleri, hükümetimizin aldığı kararlar doğrultusunda bu yıl kutlanmayacak. Sadece çelenk koyma töreni yapılacak.

Bu kararı bu sabah saat 9.00da TRT Fm kanalında duyduğumda inanamadım.

Resepsiyonu iptal edebilirsiniz, isterseniz folklor gösterileri de çıkarılabilir, ama günün anlam ve önemini bildiren konuşmalar yapılmalı,şiirler okunmalı, geçit töreni yapılmalıydı.Ve tabiki akşamıda fener alayı.

En önemli günlerimizden biri 29 Ekim, özgürlük günümüz.Vatanımızı düşmanlardan korumak için,kadını kızı,gençi ihtiyarı bir yürek olarak çarptığı ,çalıştığı mücadele ettiği,canını ortaya koyduğu,  bir gün.88 yıl önce, binlerce şehit vermedik mi bu vatan için..Bu günümüzü kutlarken ,o gün verdiğimiz şehitlerimizi şükranla anmıyormuyuz.Bize bıraktıkları bu vatan için onların ruhlarını şâd etmiyormuyuz.O gün ve hatta bugün verdiğimiz şehitlerimiz,Cumhuriyet Bayramı törenlerinin iptal edildiğine nasıl üzüldüler kim bilir.

Van ‘da ki depreme hepimiz üzüldük,elimizden gelen yardımı yaptık ve yapıyoruz, şehitlerimize her zaman ki gibi yüreklerimiz parçalandı.. Orada ki üzüntümüz farklı…Biz bu töreni yaptığımızda düğün dernek yapmıyorduk ki..

CUMHURİYETimizi kutluyorduk,CUMHURİYETimizi.

Bu tören yapılmalı, Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlanmalıydı…

Herşeye rağmen CUMHURİYET BAYRAMIN KUTLU OLSUN TÜRKİYEM…..

 

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.