SESSİZLİĞİN SESİ..GÜL USTABAŞ GENÇ

 Sevgili Nilgün Ablamın arkadaşları ve değerli okurları…
Merhaba,
Ben 1973 doğumlu ve 8 yaşından bu yana “işitme engelli” olan, ancak bunu hiçbir zaman eksiklik olarak görmeyen biriyim.
Sinop’ta doğup, büyüdüm. Üniversiteye kadar tüm eğitimim burada geçti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Moda-Konfeksiyon bölümünü kazandığım dönemde ise İstanbul’daydım.
Evliyim ve 2 oğlum var. Bir Kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum.
Sanatı, okumayı, hayatı, çocukları, insanları.. tüm canlıları seviyorum.
Cahillerden, kötü niyetli ve karamsar insanlardan korkarım.:))
Nilgün ablamın web sayfasında yaydığı “pozitif enerjiyi”çok beğenir,  kendime  de yakın bulduğumdan,  hemen hergün takip ederim. Ve ayrıca saygıdeğer komşum değerli insan Hatice Hanım, geçen yıl dost olduğum (ruh ikizim saydığım) İrem Ebru’dan ve sevgili Nalan Hanım’dan sonra, şimdi de ben, sizlerle köşem aracılığıyla birlikte olacağım.
Yazmaktaki amacım her ne kadar normal insanların gözüyle “engelli” sayılsada “işitme engellilik” üzerine kurulu olacak..Engellilerinde toplumda bir birey olduğuna dikkat çekerek, onlarında sorunlarına, bakış açılarına, sevinç ve üzüntülerine tercüman olmaya çalışacağım.
Bunun dışında farklı konularda pozitif yaklaşımlarım da olacak..
İlk yazımı Charles Dıckens’ın  bir sözü ile noktalıyorum:
Neşe ve güvenle silahlanmış olanlar, dünyayı fethederler.
Neşe ve güven duygunuzun hiç eksilmemesi  dileğiyle..

 

Gül Ustabaş Genç

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım; İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi …

6 Yorum

  1. blank
    H.Çiçeksever

    Bembeyaz karların arsına bir GÜL düşmüş:)))
    Sevgili Gül aramıza HOŞGELDİN.
    Çok güzel duygu ve düşüncelerini insanlarla paylaşmanın erdemini yaşayacağından kuşkum yok. Başarılar diliyorum. Sevgiler .

  2. blank

    Hatice abla, teşekkür ederim.Yazdığınız çok hoş..

  3. blank
    Irem Ebru Kuru

    Sevgili Ruh Arkadaşım,

    Seni Nilgün’ün Günlüğü’nde görmekten büyük bir mutluluk duymaktayım. Hoşgeldin aramıza canım arkadaşım. Cochlear Implant Derneği’nin 10. sayısındaki makalen çok etkileyiciydi. Sessizliğin Sesi bence büyük ses getirecek. Yazılarını bir hayranın olarak merakla bekliyorum.

  4. blank

    Teşekkürler ruh ikizim :))

  5. blank

    Merhaba Gul abla,

    Bende yazilarini begeniyle takip ediyorum ve devamini bekliyorum.Azmin herkese ornek teskil ediyor. Blogunu Twitter hesabimdan duyurdum @yaseminuk

    Londra dan sevgiler selamlar

    Yasemin

  6. blank

    Güzel kuzenim, çok sevindim.. Londra’dan gelince haberim olsun, umarım iyisindir. Benim telefon rehberim silindi telefonlarınızı kaydetmek istiyorum mesaj at olur mu? Sinop’a da bekliyorum. öptüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.