AY İNANMIYORUM…..

Saat 10.30 olmuş.İşi güçü yok bu saatin devamlı ilerliyor. Ne çokta yapmak istediğim şey var bir bilseniz. Ama malesef vakit yetmiyor. Hepsini yapmam da mümkün değil.

Aynı anda hem resim yapmak, hem kitap okumak, hem örgü yapmak mümkünmü değil tabiki..

blankblankblankblankblank

Ne ise artık önem sırasına göre yapacağım.Önce şu günlüğümü yazayımda.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIN…Önce bir hal hatır sorayım değil mi.))))

Ben iyiyim iyiyimde tablonun birini bitirmeden ,birine başlıyorum. Sanki birşeyleri kaçırıyormuş gibiyim. Aslına bakarsanda kaçırıyorum. Rahatsızlığım dolayısıyla bir süre gitmemiştim kurslara. Şimdide o açığı kapamak için hergün gidiyorum öyle oluncada işler yetişmiyor.

Birde çok kötü bir karar kim aldıysa ve neden alındıysa. Mesela busene yağlı boya kursuna yazıldınız, seneye gidemiyorsunuz. Sadece 1 yıl. Ya olur mu ama ben o kadar masraf yapmışım, 1 yılda ne kadar şey öğreneceğim. Zaten normalde 2 grup ve 2  gün biri,diğeride 2,5 gün. Bu sürede ne öğrenirsen. Haftada 2 gün gidersen ve evde yapmazsan bence bir eğitim döneminde sadece 2-3 tablo yaparsın gibi geliyor. Birde masraflı bir uğraş. Boyalar çok pahallı. Sanıyorum Sinop’ta tanesi 17.50tl. Biz internetten biraz daha uygun getirtiyoruz. Bir tual ortalama 10-15 tl arası değişiyor. Fırçalar 5-7,5 tl arası. Bir palet almıştım 16.5tl verdim en çokta içime o oturdu. Birde kaybettim.((((

Ne ise yani sevgili okuyucularım isteyerek gidiyorum tamamda, bir sene zarfında ben ne kadar şey öğrenebilirim. İşte değişik yapım teknikleride öğrenmek için, bu sefer birkaç tablo birden çalışıyorum.Birde ışık çok aldattığından sadece gün ışığında yapabiliyorum.Şimdi anladınız mı işim neden yoğun.)))

Dün akşam konservatuvara gittim. Bebişim yoktu aramızda. Diğer arkadaşlarımızla resimler çektirdik. Artık çalışmalarımızında sonuna geldik.2 martta konserimiz var. Şimdiden söyleyeyimde o akşamınızı bizlere ayırın.

Haydi bakalım hepinize sıcak ,güzel, sakin bir Cumartesi dilerim..Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. Biraz da onları şımartın.))))Ne olmuş yani!!!!!!!

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

2 Yorum

  1. blank

    Maşallah.. bence sen güzel sanatlar fakültesinde okumalıymışsın.. Tam sana göre.. birde içinde varmış gibi geliyor bana, şimdi dışa vuruyor galiba:))

  2. blank

    Aynen Gül’cüğüm aynen. Güzel sanatların her dalını seviyorum. Annemin amcası da çok güzel resim yaparmış. Genlerimde var galiba.))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.