Farkındasınız değil mi?

6 Mart oldu. Bizde bu hayattın içinde koşturup duruyoruz..Nasıl geçiyor günler,nasıl geçiyor zaman, inanın daha anlamış değilim.. Belkide benim acelem ve telaşım, bir şeyleri  kaçırmayayım diye .

Mümkünde değil herşeyi yakalayabilmek. Ha belki bir köşede oturup onun bunun dedikodusunu yapsam, kim ne yapmış ,kim ne etmiş diye üstüme vazife olmayan şeylerle ilgilensem, o zaman bazıları gibi can sıkıntısından patlar vakit gereçiremezdim.

İşte en tehlikeli tip, bu  insanlar. Üretim yok,sadece ürettikleri yalan yanlış konuşmalar ve çevresindekileri bunlara inandırma cabası.. Ne yapsınlar zavallılar, başka işleri yok ki.(((Dedikodu kumkumaları olmuşlar..(((

Aaa nerden geldi aklıma  ki…Tamam tamam bir haberden etkilendim sanırım. Bu tür kişilerden Allah tüm sevdiklerimi korusun ve bizlerden uzak tutsun..Koca bir Amiiiiin diyelim mi?))))

Nasılsınız bakalım?))))

Bugün Sinop günlük güneşlik. Dünde çok güzeldi.Arkadaşlarımla Sinop Park Otel’deydik. Güneşli bir havada, güzel Sinob’u ma kuş bakışı bakmak, öyle hoş ve güzeldiki…Durgun masmavi deniz,karşı  dağlarda kar, tepede pırıl pırıl güneşle, Sinop Park Otel’in Roofunda oturmak, çayını yudumlamak ayrı bir zevk verdi bize.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Özlemin yaptığı nefis Çin Böreği, ardından ikramları olan değişik güzel bir tatlı ve  sevdiklerinle yaptığın hoş sohbetinde olunca, gecen günün tadına doyum olmuyor.)))Sağ olsunlar arkadaşlarım hep iyiler.Kimiyle çocukluktan gelen bir dostluk, kimiyle lise yıllarına dayanan bir arkadaşlık var.İyi ki varsınız arkadaşlarım.

Bu arada Park Otelde , eğer hala Çin Böreğini tatmadıysanız, muhakkak deneyin derim, harika…Ellerine sağlık Özlem.))

Bu arada Pazar günü Nisi Köyüne gidip resim çekmiştim ama yerler çamur, havada yağışlı olunca pek tad vermedi. Oralar bayağı değişmiş.Yolları yapılmış, piknik masaları konmuş,çocuk bahçesi, basketboll sahası yapılmış,çok gelişmiş buldum.

blankblankblankblank

Yalnız bu arada da bizim ensondaki Karakum Plajımız malesef yok olmuş. Oraya şimdi büyük bir otel yapılıyormuş. İçim burkuldu manzarayı görünce. (((

Karakum yolunuda kar mahvetmiş. Nasıl bozuk ve delik deşik anlatamam, arabayla zikzaklar çizerek ilerledik. Bu arada Kütüphaneden sonra gelen yol genişletiliyor, rahat olacak arabaların geçişi.

İşte böyle sevgili günlüğüm..Hepinize güzel günler diliyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler Sinop’tan..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.