Yelkenle Dünya Seyahati….Özkan Gülkaynak ile..

Mavi küreyi denizlerden dolaşan Türklerin sayısında kıpırdanma var biliyoruz. Özkan Gülkaynak’da bu zincirin son halkası.
Ama Özkan’ı farklı kılan hem teknesinin boyutları hem de klasik navigasyonla turunu tamamlaması. Bu açıdan bir ilk Özkan Gülkaynak. 
Dünya Egemenlerinin düzenine ve 21. Yüzyılı saran materyalist felsefeye kayıtsız bir denizci o. Dünya turunu tamamladıktan sonra “Artık dünyada hiçbir başarı beni şımartamaz” diyen bir yelkenci.
Çocuk yaşlarda kendi küçük yelkenlisi ile gittiği Arap Adalarında kendine “Bir gün dünyayı teknemle dolaşacağım” diye söz veren ve bu sözünü yerine getirdikten sonra yurda dönünce ilk iş Arap adalarına Kayıtsız-3 ile demir atıp keyfini çıkran bir İzmirli.
http://www.denizlerden.com ‘dan alıntıydı yukarıda yazdıklarım.

İşte böyle bir deniziciyi, daha yakından tanımamızı sağlayacak, SKY Kulübünün bir etkinliği var bu hafta sonu. Bu duyuruyu sizlerle paylaşmak istedim. Ayağımıza kadar gelen, bu güzel fırsatı kaçırmak istemezsiniz sanırım…

Haydi ,  Özkan Gülkaynağı dinleyerek , bizde  hayallerimize  yelken açalım..

Değerli Üyelerimiz

Yelkenle dünya seyahati yapan yelkenci dostumuz Özkan GÜLKAYNAK 09/03/2012 Cuma günü konuğumuz olarak Sinop’a geliyor.Cuma akşamı kulüp lokalimizde onunla birlikte yemekte buluşup sohbet edeceğiz.Özkan cumartesi günü saat 13:00’te Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda seyahatini anlatan bir sunum gerçekleştirecek.

Bu sunumu daha çok kişiye ulaştırabilmek için üniversite salonunu tercih ettik.Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.

Konferans katılımı için kulüp sekreterliğiyle görüşüldüğünde araç temini gerçekleştirilecektir.Yemek mönüsü ve fiyatlandırma aşağıda sunulmuştur.Saygılarımla..

Cenker SENCER

Ordövrler:Arnavut cigeri,zeytinyağlı mantar,Rus salatası,patlıcan -biber kızartma,beyaz peynir,salata

Ana yemek:Karışık ızgara(biftek,dana şiş,köfte,tavuk şiş)

Meyve

Alkolsüz içecek

Kişi başı 35 tl

 

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Yorum

  1. blank
    Hatice Çiçeksever

    Böyle cesur yürekli ve başarılı bir kardeşimizi yakından tanımak isterdim. Güzel günler diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.