Kaçamak….

2 günlük bir kaçamak yapıp yorgunluk attık. Hem de bu sefer ki gurubumuzda, arkadaşlarımızın yanında, teyzeleri ,anneleri ve onların   gelinleri de vardı. Anlayacağınız biraz kalabalıktı. Çokta iyi oldu. Kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor.)))

Ay pardon nereye gittiğimizi yazmadım daha.)))Eee yanımızda teyzelerimiz olunca Ilgaz’a kayağa gidecek halimiz yok herhalde. ))))Samsun Havza’ya, Ancere Otele gittik. Anlayacağınız sıcak sular, hamam ve  havuz sefası vardı. Hava çok soğuk, dışarıda lapa lapa kar yağarken sıcak havada yüzmenin keyfide başka oluyor. Keşke açık hava havuzu olsaydı.

blankblankblank

Birkez İstanbul’da Darüşşafaka Spor Center’da,kışın açık olimpik  yüzme havuzuna girmiştim. Çok zevkliydi.

Neyse burada da olimpik yüzme havuzu var, istediğin gibi yüz, kimse kimseye çarpmıyor.)))

Sonra bir sıcak, bir de çok sıcak, havuzlar var. Oralarda fazla kalamıyorum çok sıcak geliyor. Şimdilik bizim oraya gidişimizdeki maksat ,yüzmek ve kese masaj oluyor.

Sabah akşam açık büfe var. Çarşamba akşamlarıda yemekte ud eşliğinde canlı müzik oluyor. Senelerdir gideriz ama kalabalık olunca ilk kez oynadık.))) Eğlencemizde yemeklerde güzeldi.Sonra bir grup yürüyüşe çıktık gece yemekten sonra.

blankblankblankblankblankblankblank

Kalabalık olduğumuz için havuza giriş zamanımız biraz daha uzadı. Normalde saat 13.00 de erkeklere tahsis ediyorlar ama, biz bu sefer saat 14.00 de kadar kullandık havuzu.

Dönüşte herzamanki gibi yine Yeşilyurt’a gittik. Ben saçlarımı kestirdim.

Yolda gelirken ve giderken çok kar yağdı. Sonra durdu. Saat 17.30 da Sinop’a girdiğimizde arkamızda da, önümüzde de kapkara bulutlar vardı ,korktuk vallahi.

Bu sabahta ara ara kar yağıyor, ara arada güneş yüzünü gösteriyor. Karadeniz’in incisi Sinop işte…Herşeyiyle güzel,sevimli şirin…)))))

Dün akaşam saat 17.30 da hava kararınca her tarafta ışıklar yanmıştı, gözümüze Viyana’nın ünlü  Mariahilfer Caddesi gibi göründü.)))

Ay napayım seviyorum Sinop’u. Kuzguna yavrusu güzel görünürmüş.)))))))

Eh bugün Cuma yine hafta sonu geldi. Yarının tatil olduğunu düşünüp,keyfinize bakın.Gün dediğin ne ki, bakmışsın sabah olmuş,ardından akşam…

Yeterki sağlık olsun….Huzur olsun…Herşey gönlünüzce olsun….İyi günler..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.