Sinop Üniversitesi Konseri..

Bu akşam saat 18.00de ,Halk Eğitim Merkezi Salonunda,Gazi Üniversitesi Akademisyenler ve İdari Personel Türk Sanat Müziği Korosu’nun konserine gittik arkadaşlarımla.

blankblankblankblankGazi Üniversitesiblankblank

İyi ki de gitmişim ,büyük bir keyifle izledim. Şefleri Çiğdem Gürdal Hanım’dı. Konser sonunda 3 şarkıda kendisi seslendirdi. Çok güzeldi. Hepsi çok güzeldi.Saz heyetinde de , çoğunluk  bizim hocalardı.Yalnız ışıklandırmaya takıldım. Çok karanlık geldi bana.Işıkların devamlı hareketi gözlerimi yordu. Bence sahne tüm olarak aydınlık olsaydı ve tüm koristlerin yüzlerini görebilseydik,çok daha iyi olurdu görüşündeyim.Bu arada siz aydınlık video izleyebilirsiniz, bu makinemin ayarlarından, gözün görmediklerini de çekiyor.)))))

Sinop üniversitesinden tanıdıklarımda vardı. Bu arkadaşlarımda şarkılarını çok güzel yorumladılar.Onların seslendirdiği şarkıları videoya çektim.))Tabii bu arada Çiğdem Gürdal Hanım’ın güzel yorumlarınıda sizler için kayıt ettim.

Bu güzel konseri eğer kaçırdıysanız,eklediğim videoları izleyebilirsiniz şimdi.


İbrahim Öksüz ile  ncabaci

gonca gülay ile ncabaci

Çiğdem Gürdal ile ncabaci
Sizlere iyi seyirler ve güzel günler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.