24.Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı…

Hayatımızda, etkisinin çok büyük olduğu bildiğimiz, özveri ve meşakkatlerle çalışmalarını sürdüren ve özellikle de, tarafsız yayın yaparak insanları bilgilendiren,olaylardan haberdar eden, tüm basın camiasının bayramını kutluyorum. Yazılı,görsel,işitsel… Hepsinin de rolü çok büyük hayatımızda. Ben de gazeteci olmayı herzaman çok istemişimdir, ama kısmet olmadı. Fakat radyoculuk yaparken , konuklarımın oluşu,bazı açık oturumları yönetmem, panellerde görev almam birazda olsa bu isteğimi tatmin etti. Şimdi ise web sitemden sizlerle günlüğümü paylaşıyor,gittiğim,gezdiğim, gördüğüm yerleri, ben de bıraktığı izlenimleri anlatıyorum.  Köşe yazarları arkadaşlarımda ,yazdıkları makalelerle sizleri, kendi seçtikleri konularla bilgilendiriyorlar.Tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu arada köşe yazarlarımdan Gül  Ustabaş  Genç’in bir süprizi oldu bana. Hatta kendisinİn de  bilgisi yokmuş , ona da süpriz olmuş. Nedir diye merak ediyorsanız,hemen anlatayım.. Gül’ün  web sitemde yazdığı  yazdılar,   Cochlear  Aktüel Magazin’nin, SALYANGOZ DERGİSİNİN İlkbahar/yaz 2012 dergisine konu olmuş.Bu derginin 52. Sayfasında,Gül’den bahsedilmiş, web siteminde adresi verilmiş.Dolayısıyla Gül’ün sayesinde, benimde web sitemin reklamı olmuş ve okuyucu kitlemin artmasına vesile olmuştur.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Ve inanıyorum ki Gül,birçok sessizin sesi olmaya çok uzun bir süre devam edecek ve belki de birçok derde derman olacaktır..Başarılar diliyorum Gül. Size linki vereyimde, hem dergiyi ve hem de Gül’ü ve web sitemin tanıtımını görün. Bu dergiyi açtığınızda, sağ tarafta bulunan pdf dosya sını indirin ve 52.sayfaya (Blognot)  bakın. . http://www.cochlear.com/tr/salyangoz-lkbahar-yaz-say-s-kt Bu arada size şimdiden bir haber daha vereyim. Köşe yazarlarımın arasına bir yazar daha ekleniyor. Daha önce siteme konuk olmuştu. Ve daha sonra da size ondan ,yaptığı çalışmalardan çok bahsetmiştim. Tv. izleyenler  kendisini haber  ve bazı magazin programlarından da tanıya bilirler. Şimdilik ismini yazmıyorum. Sanıyorum bu hafta içinde ilk yazısıyla sizlerle olacak. Hepinize iyi günler diliyor ,tüm basında çalışan arkadaşlarımın bu gününü tekrar kutluyor, başarılar diliyorum.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Salyangoz dergisi bugünlerde adresime gelecek, gerçekten süpriz oldu. Ama en büyük süprizi sen yaptın şimdi..Diyecek söz bulamıyorum Nilgün abla, ama sen teklif etmeseydin aklımdan bile geçmezdi köşe yazmak..Bunda senin de payın var.Çok teşekkür ederim.

  2. blank

    Tekrar yazmaya devam diyor, başarılar diliyorum.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.