Erfelek Tatlıça Şelaleleri….

Dün sabah kahvaltıda arkadaşlarım vardı.Güzel bir sohbet ve kahvaltıdan sonra güne sürpriz gelişmelerle devam ettik. Sürpriz olduğu için şimdi yazmıyorum,daha sonra açıklayacağım.)))

Akşamda Çağlar ve Özlem’in düğününe katıldık. Çok hoş bir gelin ve damat olmuşlardı. Ömür boyu mutluluklar diliyorum kendilerine. Fotoğraf makinamın şarjı bittiği için, malesef bu güzel gelinin ve yakışıklı damadın fotoğraflarını çekemedim.((Geceye Utku’da güzel yorumlarıyla renk katmış ama ,malesef saat 23.00 sularında kalktığımızdan,  onuda izleyemedim.

kahvaltıçağlar -özlemblankblank

Bugünde  benim liseden arkadaşlarımla, birlikte Erfelek Şelalelerine gittik.

erfelek tatlıça şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerisırıkta kebaperfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelalelerierfelek şelaleleri

 

Kayracıları götürdüğümde büyük bir değişim olduğunu söylemiştim sizlere. Bu gün gittiğimde de farkı gördük. Sanki bayram günü gibi kalabalıktı.Bir tarafta mangal yapanlar,birtarafta sırık kebabı yiyenler,diğer tarafta atla dolaşanlar derken ,panayır yeri gibiydi orası.

Mekanı işleten Cem Bey, Giresun’da imiş, diğer arkadaşı Ozan Bey ilgilendi.Sırık kebabını görünce önce karnımızı doyuralım dedik.Birer porsiyon kebap ve ayranımızı, salata eşliğinde yedik.Çok çok lezizdi. Özel bir yer yapmışlar, köşeyede odunları koymuşlar, uzaktan uzaktan kuzuyu çeviriyorlardı. Çok güzel pişmişti. Anındada bir kuzu bitti, hemen yenisini taktılar.

Daha sonrada Şelaleye çıktık. 1. Şelalede resimler çektirdik.Herşey çok güzeldi de, atılan boş su ve meşrubat şişelerini etrafa saçılmış görmek hepimizi üzdü.Mekan işletmecisi, vallahi buradan su alıp gidenlere özellikle poşet veriyorum yeterki atmayın içine koyun, ben toplatırım diyorum  ama,işte görüyorsunuz dedi.    Bu dediğim yer,1. şelalenin üstü. Bakın geziyoruz,resimler çektiriyoruz,harika diyoruzda, niçin beğendiğimiz şekilde bırakmıyoruz buraları????

Şelalenin aktığı gölcüğede, 3tane ördek koymuşlar öyle güzel yüzüyorlardı ki..

Atla etrafı dolaşmak 10tl idi,resim çektirmekte 5tl. Onlarda satışın yolunu bulmuş.))))

Erfeleğe geldiğimizde orada çalışan arkadaşım,  7 kişiyi götürebilecek büyüklükte bir taksi ayarlamıştı bize. Özgür Bey’de bizi, hem şelalelere götürdü , hem de istediğimiz saatte aldı. Yolda barajın en güzel yerine bizi götürüp resimlerimizi çekti. Vallahi özel turla gitmiş gibi olduk. Sonrada isterseniz sizi uygun fiyata Sinop’a da götürebilirim değince biz hiç taksiden inmedik,doğruca Sinop’a geldik.

Açık hava bizi yormuş, bu akşam evdeyiz  ve ben günlüğümü paylaşıyorum sizlerle. Akşam üzeri nemde yoktu, Gerze o kadar yakın görünüyordu ki.

Ve bir ramazan öncesi gezimizi daha tamamladık. Artık ramazana gün sayıyoruz.))

Yarın ne yapsak acaba?)))

Her günümüzün bu gün gibi güzel geçmesi dileği ile, arkadaşlarıma teşekkür ediyor,sizlerede iyi geceler diliyorum..Kendinize iyi bakın..Sevgiler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.