Gerze ve Tekne Turu…

Daha havalar bozukken ,bir ara Gerze ‘ye gidelim demiştik. Ama o bir ara, ancak dün kısmet oldu. Tam da Gerze Festivaline denk geldi. Sabah 9.00 da çıktık Gerze’ye gittik. Hava sıcak mı sıcak, Allah’tan çok doğru bir karar verip, şapkamı almışım. Çok faydasını gördüm. Önce Köşk’te bir kahve içtik,ardından biraz pazarı dolaştık. Baktık sıcaktan gezilecek gibi değil,kendimizi çay bahçesine attık. Aman bir güzelmiş, bir serinmiş,ancak kendimize geldik. Sonrada şelalelerin oraya indik. Tabi bu arada resim çekmeye de devam ediyorum.

gerzegerzegerze çaybahçesigerzegerze parkıgerzegerzegerze

Fakat çok sıcaktı, bayılmadan kendimizi yine deniz kenarına attık ve etli ekmeklerimizi sipariş ettik. Rejimde olduğumuzu göz önüne alarak, yarısını yedik tabiii.))))

Saat 14. 00 de arkadaşın arabasıyla Sinop’a geldik ve 14.30 daki tekene turuna yetiştik.)))

Vallahi,1,5 saat sudan çıkmadım. Havada dalgalı, denizde  çok akıntı vardı. Yüzmesen seni hemen tekneden uzaklaştırıyordu, büyük mücadelelerle tekne çevresinde durmaya çalıştık. Tabii bu arada küçük konuklarımızdan Kayra ve Ömer , büyük bir keyifle can simitleriyle suyun üstünde kalmaya çalıştılar.)))

tekne turutekne turusinopta tekne turutekne turutekne turutekne turutekne turu

Hele en küçük konuğumuzu bir ara denizden çıkardığımızda bastı yaygarayı çıkmayacağım diye.)))

Velhasıl,çok sıcak, çok keyifli ve çok yorucu bir gündü ….

Malum ramazana az kaldığı için sıkıştırılmış bir gezi programı uyguluyoruz.

Gönlünüze göre serin veya ılıman günler dilerim efendim..))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.