Ramazan Etkinlikleri & Engelsiz Yaşam Merkezi..

Kaç gün oldu yazmayalı?3 gün oldu sanırım.

Nasılsınız, oruç tutanlar  nasıl geçiyor günleriniz?Ben dün ilk kez susuzluktan yandım vallahi. Ama nasıl susadım anlatamam. Dışarı çıkmamda gerekti, bu da üstüne tuz biber ekti.Tüm öğleden sonrayı su hayal ederek geçirdim.Ama arkadaşlarımla görüştümde hepsi aynı şeyi şeyi söylüyor, bir tek ben değil mişim yani susuzluk çeken.))

Dün diyetisyende günümüz vardı, en nihayet 15 günde 1,5 kilo vermişim. Hem de yağdan. Aferin dedi. Ben normalde ramazanda kilo almam zaten, birazda dikkat edince kilo vermiş oldum.Bakalım önümüzde ki 2 hafta nasıl geceçek.

Sinop yine kalabalık,akşamları sahilde yürünmüyor kalabalıktan. O sahildeki satıcıların önünde ki sahile, birde masalar atılmış, yol daha da bir küçülmüş. Ne ise, buna da birşey demiyorum da, ama masa ve sandalyelere bir standart getirilseydi. Bazıları evinden koltuk getirip koymuşlar. Benim  evlendiğim ilk yıllardan kalan koltuklar. Çeşit çeşit. Ne bulurlarsa koymuşlar sahile. Bu da görüntü kirliliği oluşturmuş.

Geçen Cumartesi günü yine belediye etkinliklerindeydim. Özelliklede Engelsiz Yaşam Merkezi’nin hazırladığı gösterileri izlemekti maksadım.Yine çok iyilerdi. 4 gösteri yaptılar hepsinide görüntüledim. Sizlerde izleyin bana hak vereceksiniz.


ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ile  ncabaci

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ile ncabaci

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ile ncabaci

M4H00633ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ile ncabaci
ÜSTTEKİ VİDEODAKİ KIRMIZI TÜLBENTLİ OYUNCU, OKULDAKİ GÖREVLİLERDEN .
Bu arada İstanbul Marmara Üniversitesinden gelen tiyatro ekibide daha bir rahatlamış, çok iyiydiler. İlk geceki tutuklukları gitmiş. E tabii ilk gece her zaman daha çok stres olur.))

Yıldıray Küçük Dans Grubuda gösteri sundular. Biz Artvin yöresinden bekliyorduk ama ,karışık gösteri oldu. Yıldıray yoktu, sınava gitmişti.

YILDIRAY KÜÇÜK DANS GRUBU

Konservatuvarda T.S.M.de  farklı bir solist çıkardılar. Sonra öğrendim ki, bayan Giresun’da müzik öğrenmeniymiş.Yürüyüş yapmak için erken ayrılınca izleyemedik.

Bu gün Sinop’ta şeker gibi bir hava var. Ne soğuk , ne sıcak ahh ahhh hep böyle olsa da rahat rahat oruç tutsak.)))Bazılarıda kızıyordur bana, ne yapayım, susuzun halinden susuz anlar.)))))

Sevgili okurlarım hepinize sağlıklı ,güzel günler diliyor, Sinop’un şu andaki serin esintisinden sizlere de yolluyorum.))))Sevgiler.

sahipsiz köpekler

ŞU KEYFE BAKIN.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.