Latin Cuba…Mirror Music..

Merhaba merhabaaa…Sevgiler ,saygılar herbirinize.

Araya bayram girdi,kızım geldi derken, sizlere günü gününe havadis veremez oldum.

Nasılsınız, ne var ne yok.? Nasıl geçti bayramınız? Yoksa hala sizde tatili devam ettirenlerden misiniz.?

Umarım herşey gönlünüzce geçmiştir. Bizlerde iyiyiz çok şükür. Kızım geldi İstanbul’dan sevindirdi bizi. Bayramımız daha da güzel geçti,sayesinde.

sinopblankblankblank

Eveeeet sevgili okuyucularım hemen size dün akşam ki organizasyondan bahsedeyim.

Bir gün önceden Latin Cuba grubunun konser biletinden almıştık  ve dün akşam da Elika Cafe’deydik,grubu izlemek için.

Latin cubaYıldıray küçüklatin cubaelika cafe,zinos otelelika cafeelika cafeelika cafeelika cafeelika cafe

Önce hikayesini anlatayım. Zinos Otel, yeni  otellerinin, açılışı için getirtmişler bu grubu. Fakat açılış bazı sebeplerden dolayı yetişmeyince, Elika Cafe’ye teklif etmişler. Dolayısıyla dün gece bizim de –Elika Cafe’de bu grubu izleme şansımız oldu. Çok kalabalıktı.Ve çok çok eğlenceliydi. Gecenin zenci şarkıcısı ve Kübalı elemanları hepimize güzel bir gece yaşattılar. Tabii bu grubun yanında güzel danslarıyla Yıldıray Küçük ve dans arkadaşları bizlere güzel gösteriler sundular.

Ahh ahhh onları izledikçe Amerika’da gittiğimiz yerler aklımıza geldi.)))Labadee Adasına gemimiz gittiğinde, daha karaya basar basmaz bizleri böyle dans grupları karşılardı.)))Meksika’da büyük Meksika şapkalarıyla, Hawai’de renkli gömlekleri ve boyunlarına astıkları çiçeklerle karşılayan müzik gruplarını anımsadık  ve yurt dışı özlemimiz depreşti birden.))))Yakında gitmek lazım biryerlere yine.)))))


latin cuba-yıldıray (1) ile  ncabaci

Gece pek keyifliydi. Şarkı söyleyen zenci bir kadındı, ses tonu Meksika,Küba karışımı bir sesti. Sahnesi mükemmeldi,İspanyolca,İngilizce konuştu.


grup dans WİTH LATİN CUBA ile  ncabaci
Bu arada Türkçe’de öğrenmiş, grup dans yaptırırken epey Türkçe kelime sarf etti.))

yıldıray dans ile ncabaci

‘Anlamazdın’şarkısını Türkçe söyledi,’  kuru fasulyeeee 7,5 lirayaaaa’’ diye devam edecekti amaaaa.. devamını getiremedi.)))

anlamazdın ile  ncabaci

Bu arada esas önemli haberlerden birini daha yazayım size. Çok enteresan birşey oldu. Ne mi oldu? Hediye bilet çekilişi oldu. Bilmiyorduk hatta biletleri atacaktıkda ben dursun evde bir inceleyip bakayım diye çantama koymuştum. Bilet numaralarına bakın değince Emin, hemen çıkarıp aramızda bölüştük. Benim bilet numaram 0049, arkadaşımın ki 0040 dı. Emin ilk çekti 0049 Zinos Otel’de 2 kişilik akşam yemeği dedi. )))Ay inanamadım. İlk çekilişte ben çıktım. Şaşkınlıktan bir süre sahneye bile çıkamadım. Neyse, Emin sonra bana Nilgun Hanım ,gitmeden birde siz bilet çekin dedi, torbadan numara çektim, aaaa o da ne??arkadaşımın numarası 0040 değil mi? Bu seferde o şoka girdi. Yani bu kadar olur, 1. Çekilişte ben ,benim çektiğimden de Beyhan’nın numarası çıktı. Yani gel de inanma şimdi meleklerimizin bize yardım ettiğine.))))

Velhasıl hem hediye kazandık, hem çok güzel eğlendik, hem dans hem de müzik gösterileriyle gecemizi renklendirdik. İyi ki de gitmişiz. Bu eğlence epey yeter bize.))))

Saat 00.15 gibi bitti,geceyi yürüyüşümüzü de yaptıkdan sonra sonlandırdık.))

Çok güzel bir geceydi, teşekkürler Zinos Otel, teşekkürler Elika Cafe bizlerin güzel bir gece geçirmesine vesile olduğunuz için.

Şimdilik iyi geceleeeer…

Not:Cuma günü saat 19.00 da Sinopale’nin açılışı var,Tarihi Sinop Cezaevinde

Ben sunuculuk yapacağım, bekleriz efendim.)))Bye…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.