Teşekkür ederim ALLAH’ım…

Bugün….. Sağlıklı olduğum için, birçok sevdiğim insanın,  hayatımda olduğu için, o sevdiğim insanlar ve arkadaşlarım sağlıklı olduğunu bildiğim için,insanlara sevgiyle yaklaştığım için,beni üzenleri  affettiğim için,akşama yemeğim olduğu için, bugün arkadaşlarımla buluşacağım için, çocuklarım mutlu olduğu için, eşim anlayışlı ve saygılı olduğu için, istediğim birçok şeyi gerçekleştirebildiğim için,seyahatlere çıkabildiğim için,çok arkadaşım olduğu için,spor yapabildiğim için, resim yapabildiğim için, insanların bana sevgi dolu yaklaşımları için, gecen senelere rağmen enerjik olabildiğim için, beni sevenlerin çok olduğunu bildiğim için, bazı dolduruşlara gelmeyen arkadaşlarımı tanıdığım için,Sinop’ta yaşadığım için, 2 güzel evladım olduğu için, iyi ki canım annem ve babamdan olduğum için, 4kardeşiz ve hayatta olduğumuz için, tatlı tatlı yeğenlerim olduğu için, beni seven ve benimde sevdiğim akrabalarım olduğu için,kayınpederim hayatta ve sağlıklı olduğu için, sosyal aktiviteleri seven biri olduğum için,çok kitap okuyor olduğum için,yüzüyor ve balık tutabiliyor olduğum için, evimde çiçeklerim olduğu için, bilgisayarı kendimce iyi kullanıyor olduğum için, iyi komşularım olduğu  için ve şu anda aklıma gelmeyen ama beni mutlu eden diğer şeyler içinde ALLAH’ıma çok teşekkür ediyorum. ………………………………..

blankblankblank

BEN BUGÜN ÇOK MUTLUYUM.BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM..

OHHH İYİ Kİ DOĞMUŞUM, İYİ Kİ VARIM, İYİ Kİ SİZLERİ TANIMIŞIM…

DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLUYOR VE  YANAKLARIMDAN ÖPÜYORUM.))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

6 Yorum

  1. blank

    Mutlu yıllar Nilgüncüm, iyi ki doğmuşsun:)))) hergünün hep böyle olsun!

  2. blank

    iyi ki varsın..doğum günün kutlu olsun.

  3. blank

    Canım ,çok teşekkür ederim.Sizleri seviyorum.))

  4. blank

    Amin…Çok teşekkür ediyorum .İyi ki varsınız. Sizleri seviyorum.

  5. blank

    Doğum gününüz kutlu ve azminiz için tebrik ederim..Koklear implant kullanıcısı SALİH YİĞİT

  6. blank

    Çok teşekkür ederim Salih Bey.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.