Banu Conker…..Bi’Tutam Tuz..

1969 Istanbul doğumlu Banu Conker ilkokulu Sarıyer Pertevnihal İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Avusturya Lisesi’nde bitirdi. Halkla İlişkiler sektöründe çalışmak isteyen Banu İ.Ü. İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu ve üniversite yıllarında Milliyet Sanat Dergisi’nde staj yapmasına rağmen tekstil sektöründe çalışmayı seçti. İlkokulda şiirler yazarak başladığı yazı hayatı ara ara sekteye uğrasa da, bulduğu her tür kağıdın arkasına yazdığı mektuplarla kendini uzun süre oyaladı. 2011 yılında Alternatif Anne yazarlığı, ardından yazı işleri koordinatörü olarak çalışması blog hayatında hız kazanmasına vesile oldu. 2012 Nisan’ında kendi kurduğu Bi’ Tutam Tuz adlı web sitesinde bütün deneyimlerini ve gözlemlerini paylaşıyor. Halen tekstil sektöründe çalışıyor, ama bu arada heybesine masaj, tarot, biraz astroloji, biraz Reiki ve diğer enerjiler, biraz meditasyon, çokça transformalnefes koçluğunu da aldı ve hayalleri, hedefleri ve kızıyla birlikte yoluna devam ediyor.

İşte yeni köşe yazarımızın kısa bir özgeçmişi…Yazılarını okudukça kendisini daha iyi tanıyacak ve benim gibi çok seveceksiniz.

Aramıza hoşgeldin,Sevgili  Banu Conker…

http://bitutamtuz.com/

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

3 Yorum

  1. blank

    Hoşgeldiniz Banu hanım.

  2. blank
    H.Çiçeksever

    Sevgili Banu, dostlukların bitmediği bir şehrin sayfasına hoşgeldiniz., renk kattınız. Hayat deneyiminizin sizi daha değişik yarınlara taşıyacağına eminim. başarılar diliyorum.

  3. blank

    Çok teşekkür ederim. Ben de Sinop’a bir kez gelmiş ve çok beğenmiştim. Yazılarımı Sinoplular da okuyacak diye çok seviniyorum doğrusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.