İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği…

İyi pazarlar değerli okuyucularım. Umarım gönlünüzce bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur.
Bizde pazar yürüyüşümüzü yaptık, Balıkçı Parkında oturup simitimizi yedik , çayımızı içtik,çekirdeğimizi çıtlattık ve şimdide günlüğümü yazıyorum.
Sinop’un havası sabahtan günlük güneşlikti ama şimdi kapadı, her an yağmur yağabilir.
Bu sabah ki yürüyüşümüzde, Sinop Tarihi Cezaevi’nin bahçesindeki Ayancık’tan getirilen tarihi takanın üstü kapatılmış,kenarlara demir parmaklıklar yapılmış, iç kısmı temizlenmiş gördük. Ve Cezaevinden aşağı yola inen, Gerze dolmuşlarının kalktığı meydanın arkasına, merdivenler yapılmış,düzenlenmiş. Çok beğendim. Fazla göz önünde olmadığı için, görmemiştim,çok güzel düzenlenmiş.Emeği geçenlere teşekkür ederim.

sinop cezaevi arkasısinop cezaevi arkası100_2625
Değerli okuyucularım, hepimiz bu ulusun insanlarıyız. Hepimizin birbirimize karşı sorumlulukları var.Ve hatta tüm dünya insanlarının da birbirine ihtiyacı var. Çünkü aynı dünyayı paylaşıyoruz.Nasıl diyoruz küresel ısınma var diye. Burada yapılan hatalar hepimize ait. Hepimiz birbirimizin çıkarlarını korumak durumundayız. Birbirimize saygılı ve sevgi dolu olmalıyız. Her an her şey olabilir, hayatımız değişebilir.Bugünkü sağlığımıza güvenemeyiz.Ama güvende olmak için,elimizden geleni yapmalı, dikkatli olmalıyız. Etrafımızda ki engelli vatandaşlarımızı düşünerek, empati kurmalıyız.
Bir vatandaş olarak sosyal sorumluluk taşıdığım için, bu pazar sizlerle
” İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği”nin basın bültenini yayınlayacağım.Ve sizlerden okumanızı rica edeceğim.

http://www.ied.org.tr/forum/thread-325.html

Lütfen okuyun..Ve destek olun.
Hepinize duyarlı,sağlıklı ve iyi pazarlar diliyorum….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    Gül yazı ve fotoğraflar için ellerine sağlık. İED linki ben de çalışmadı.

    Sevgilerimle,

  2. blank

    Şükran Hanım, Linki şimdi düzelttim açılıyor. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

  3. blank

    Sevgili hocam bu yazı bana ait değil, Nilgün ablaya ait. Kendisi Sinop’ta çok faaldir ve bol bol gezip resimler çeker. Bize destek olma amacıyla yazmış son pasajı.. sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.