Müşkülpesent & Elika Cafe & Konservatuvar & Sayın Valimiz..

Merhaba..
Çok mu resmi oldu bu selam.)))Nasılsınız, her şey yolunda mı?
Şu anda yine yeni pc de yazıyorum bu günlüğümü,dün geldi laptopum. Hiçbir hata yok sesinde diye geri yolladılar. Casper Nirvana şu anda kullandığım modelin ses çıkışı akustikmiş. Ben akustik istemiyorum, normal duymak istiyorum sesleri desem de olmadı. Fazlada uğraşmak istemedim.Velhasıl kullanıyorum işte. Bu arada yine windows 8 zi de çözmeye çalışıyorum.
Okullarımız yarı yıl tatiline girdi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Umarım karnelerde iyidir.Benimkiler çok iyi,takdir aldım.))))))
Bu tatil sadece konservatuvara gideceğim,1 martta konserimiz olduğu için oraya devam ediyoruz.
Tatile girince arkadaşlarımla görüşme olanağım daha çok oldu. Dün Müşkülpesent’e pide yemeğe gittik. Hava nasıl sıcaktı anlatamam. Bir de güneş vurdu öğleden sonra sıcaktan patladım.Yaz günü gibi kabanları çıkarıp oturduk vallahi.Saat 15.00 gibi kalktığımızda da birden serinlemişti, yürüyüş bile yapamadan eve geldik.
Bugün de Liseden arkadaşlarla beraber Elika Cafe’ye gittik.Mantılar,pastalar, ardından da kahve ikram ettiler. Çok güzeldi. Fincanlar çok enteresan ters çevirmeye gerek kalmadan fal bakabiliyorsun,birçok şekiller çıktı, bana yol göründü. Arkadaşım Mısır ve Uzak doğu gördüğünü söyledi.Bakalım çıkacak mı.?))))
Bu arada Elika’da otururken bir fırtına çıktı anlatamam,sandalyeler uçuştu. İşte Karadeniz’in havası böyle ,biz kadınlara benziyor,ne zaman nereden eseceği belli değil.))

elika cafeelika cafe

Fırtına yağmur derken bizi korkuttu ama,akşam konservatuvara giderken yine ılımanlaşmıştı.
Konserimiz yaklaştığı için sınıfımız yine kalabalıktı. Şarkılarımızda pek güzel hani.İnan bu hafta sonu konser olsa hazırız yani, maşallah.))))Eee adımız üstünde biz konservatuvarız yani, olsun o kadar.)))))))

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarı
Yine resimler, çaylar sohbetler…Ve yine bir cuma gecesi ….
Veee yine hafta sonu. Ocak ayı bitmek üzere farkındasınız değil mi?
Bu arada resim kursumuz tatile girdi, ben evde yapmaya devam ediyorum. Şimdide kızımın resmini yapıyorum. Yine bir hata var onu bulmaya çalışıyorum. Bulacağım, belki bu gece , belki yarın ….)))

DSC05593
Sizin Twitter hesabınız varmı?Benim var. Twitter çok gündem de. Ben orada da günlüğümü paylaşıyorum. Ve sanıyorum Facebooktan daha kalabalık ki, paylaşır paylaşmaz hemen siteme akın oluyor.25-30 kişini geldiği oluyor aynı dakika içinde.
Bu arada Cumhurbaşkanımızda kullanıyor. Gittiği yabancı ülkelerden veya gün içinde yaptığı çalışmalardan bahsediyor. Valimiz Sayın Dr. Ahmet Cengiz’de twitter kullanıyor. Hangi toplantıda veya nereyi ziyaret etmiş yazıyor. Vallahi benim bu iş çok hoşuma gitti.

Mesela bugün Sinop Atatürk Anadolu Lisesi’ndeydi, fotoğrafıyla mesaj atmış.Ben bu işi sevdim.Daha sık kullanmam lazım twitter’ı, ama önce iyi bir telefon almalıyım. Ayy yine masraf…((((
Sayın valimizin yaptığı bir şeyi daha çok beğendim. Daha önce yazacaktım ama unuttum.Annesini kaybeden iki arkadaşımın evine taziyeye geldi. Gerçekten çok takdir ettim.Çok kibar ve ince düşünceli..
Değerli okuyucularım; her günümüz ve gecemizin böyle geçmesi dileği ile hepinize iyi geceler,güzel hafta sonları diliyorum.
Kendinize iyi bakın..Sevgiler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.